Εκδήλωση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

Καινοτομική Επιχειρηματικότητα: Εξασφαλίζοντας την Ανάπτυξη σε Περίοδο Κρίσης

την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στις 17.00, 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θέρμη.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν ζητήματα για το αναγκαίο περιβάλλον που επιβάλλουν και προϋποθέτουν οι νέες μορφές επιχειρηματικότητας, όσο και για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης της Έρευνας και Καινοτομίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του προγράμματος Ορίζοντας 2020 (χρηματοδοτική περίοδος 2014 – 2020). Επίσης θα παρουσιαστούν η εμπειρία από επιχειρήσεις που αποδεικνύουν στη πράξη τη σημασία της ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών και πρακτικών στην Ελλάδα της κρίσης αλλά και οι νέες δυνατότητες που εμπεριέχει  για το ελληνικό επιχειρείν η έννοια της καινοτομικής επιχειρηματικότητας. Θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό.

Το πλήρες πρόγραμμα των θεματικών ενοτήτων και των ομιλιών επισυνάπτεται.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Ταυτότητα

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ