OLYMPUS DIGITAL CAMERAΘεωρώ μεγάλη τιμή και χαρά, κατά την παραμονή μου στην Θεσσαλονίκη να αποδεχτώ την πρόσκληση της  φίλης μου και προέδρου του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα»  Χρυσάνθης Καραγιαννίδου όπως παρευρεθώ  στις 2/2/2014 στην κοπή της Βασιλόπιττας των Σερβιωτών της Θεσσαλονίκης.
Σε μία μεγάλη και ζεστή αίθουσα του Συλλόγου Κοζανιτών Θεσσαλονίκης, η οποία παρεχωρήθη από την πρόεδρο Μιμή Παπαδέλη και το διοικητικό συμβούλιο, πραγματοποιήθηκε η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιττας,.
Στη γιορτή συμμετείχε η χορωδία του  Μ.Ομίλου Σερβίων υπό την διεύθυνση της Έρης Κουρμπαλή με πρωτοχρονιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια.
Επίσης εκτός προγράμματος η  μέτζο  σοπράνο  από τα Σέρβια Κασσάνδρα Δημοπούλου  τραγούδησε κομμάτι από την  Κάρμεν όπερα του συνθέτη Ζωρζ Μπιζέ  μαγεύοντας το ακροατήριο.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού  Β. Κωνσταντόπουλος ο οποίος αφού ευχήθηκε στο ακροατήριο  για την καινούργια χρονιά έκανε και ένα μικρό απολογισμό των έργων κατά την περίοδο της Δημαρχίας του. Επίσης παρευρέθη και η πρόεδρος των Βελβεντινών Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε και η πρόεδρος του Μ.Ο. Σερβίων  Καραγιαννίδου Χρυσάνθη.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο των Σερβιωτών Θεσσαλονίκης Ηλία Ράπτη και το διοικητικό συμβούλιο για την άψογη φιλοξενία.
Ευχόμενος  Υγεία και Χαρά το 2014

Βασίλειος Σταματόπουλος
Γενικός Γραμματέας

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΙΛΙΑΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ