Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές

το όνομά μου είναι Attilio Nucera, είμαι τραγουδοποιός τραγουδίστρια στην ελληνική γλώσσα της Καλαβρίας. Έγραψα περίπου χίλια ποιήματα και τραγούδια στα ελληνικά, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κάποια μέρα θα μπορούσε να τραγουδήσει μαζί. Στις 29 Οκτωβρίου πέρυσι ήμουν στην πατρίδα μου την Ελλάδα, Κοζάνης ακριβώς καλούνται να το φεστιβάλ στην πόλη αυτή. Ελπίζω να περάσει το έτος 2010 είναι αρκετά καλά με τις οικογένειές σας, καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι μετανάστης, είχα ζήσει για περίπου 30 χρόνια από τη χώρα μου, της ελληνικής Gallicianò.

Έχω μια καλή ομάδα μουσικών, με λίγα έξοδα θα ήθελα να έρθει στη Γερμανία για να κάνει τη μουσική να είναι μαζί σας. Έχω ένα τεράστιο ρεπερτόριο της ελληνικής μουσικής, ιταλική και διεθνή

Επιτρέψτε μου να ξέρω αν συμφωνείτε ότι έρχομαι. Περίπου πριν από δύο χρόνια ήμουν στο Μονακό της Βαυαρίας στη Γερμανία, εργάζονται για μια εταιρεία θεάτρου, πολλοί νέοι Έλληνες ήρθαν στο θέατρο για να δει να παίζω με τρεις άλλους ξένους παράγοντες μένουν έξω από την Ιταλία για περίπου 6 εβδομάδες. Αυτή τη φορά θα κάνω μουσική. Μια ειλικρινής αγκαλιά από την ελληνική πραγματικό αδελφό. γειά σου Attilio.

info@attilionucera.it

Σημείωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ:

Αφήσαμε το κείμενο ώς έχει, για να μην αλλοιωθεί η αυθεντικότητα τής επιστολής του αγαπητού μακρινού μας συγγενή από την Κάτω Ιταλία Attilio. Συγκινητικά τα όσα μας γράφει. Ευελπιστούμε κάποιο από τα πολλά Ελληνικά μουσικά συγκροτήματα της Γερμανίας να ευαισθητοποιηθεί και να καλέσει τον Attilio με τους τρεις συνεργάτες του σε μια κοινή καλλιτεχνική εκδήλωση τώρα την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Μπορεί να γίνει και μια συμπαραγωγή, μια από κοινού εμφάνιση μπροστά σε μεγάλο ελληνο-γερμανο-ιταλικό κοινό, μια Multi πολιτισμική-καλλιτεχνική εκδήλωση. Θα λυπόμασταν πραγματικά, αν αυτή η παράκληση-πρόταση του Attilio δεν εύρισκε καμιά ανταπόκριση και έμενε αναπάντητη. Περιμένουμε τις προτοβουλίες και τις ενέργειές σας. (Α.Δ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ