Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρη Δόλλη, η πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Στέφανος Π. Ταμβάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ συνεχάρη τον κ. Δόλλη για την τοποθέτησή του σε αυτή την τόσο σημαντική για τον Απανταχού Ελληνισμό θέση, εκφράζοντας την ικανοποίηση όλων των Μελλών του Προεδρείου του ΣΑΕ, από το γεγονός ότι για πρώτη φορά ένας έμπειρος Έλληνας πολιτικός της διασποράς και καλός γνώστης των θεμάτων, ανέλαβε Υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα στο Υπουργείο Εξωτερικών, ενόψει και της 7ης συνεδρίασης του Προεδρείου του ΣΑΕ στη Θεσσαλονίκη (1-2 Οκτωβρίου), ανταλλάχθηκαν ιδέες και απόψεις για το μέλλον του οργανισμού και την Ελληνική Ομογένεια, γενικότερα.

Στην κοινή συνεδρίαση που θα έχει με το Προεδρείο του ΣΑΕ, το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δόλλης θα παρουσιάσει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για τον Ελληνισμό της Διασποράς, ενώ θα συζητηθούν όλες οι πτυχές της λειτουργίας και της αποστολής του ΣΑΕ, δεκαπέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ