Την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, η Αγωνιστική Συσπείρωση Μεταναστών Μονάχου, θα επιδώσει στην Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο κείμενο διαμαρτυρίας για τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ. όπως τονίζεται,  η συμμετοχή όλων σε αυτή την κίνηση, πέραν του συμβολισμού για την αλληλεγγύη των Ελλήνων μεταναστών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, δείχνει την ανησυχία  και τη θέληση για ενεργή στήριξη συνολικά στον αγώνα των εργαζομένων στην Ελλάδα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

H Αγωνιστική Συσπείρωση Μεταναστών Μονάχου, καταγγέλλει την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της. Καλούμε τα συνδικάτα και το λαϊκό κίνημα να καταδικάσουν την κρατική και εργοδοτική βία, να δυναμώσει η απάντηση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Να μην περάσει ο φόβος, το δόγμα “νόμος και τάξη”.

 

Καταγγέλουμε στους Έλληνες εργαζόμενους, μετανάστες στο Μόναχο, την ένοχη σιωπή των “θεσμικών” οργάνων των μεταναστών για αυτή την εκτροπή. Η στάση τους σε αυτό το θέμα, όπως και σε όλα τα φλέγοντα για τους μετανάστες ζητήματα, όπως η κατάργηση και υποβάθμιση της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης όλο τον προηγούμενο χρόνο, πρέπει να προβληματίσει όλους τους μετανάστες τόσο για το ρόλο τέτοιων οργάνων όσο και για το μέλλον τους.

 

Καλούμε όλους τους φορείς των Ελλήνων Μεταναστών, τα εργατικά συνδικάτα και τους φορείς των εργαζομένων στη Γερμανία να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες και να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους στην Ελλάδα. Καλούμε τους εργαζομένους να μη φοβηθούν. Να οργανώσουν την πάλη τους, την αντίστασή τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στην ανεργία.

 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

 

Μόνο με αγώνα, με οργάνωση, με μαζικότητα, με αντοχή, με συνέχεια μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τη δύναμή μας. Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν! Να δοκιμάσουμε τώρα τη δύναμή μας

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ

 

Μόναχο, 11.11.2013

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ