Κασάπη Παυλίνα  *

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής, Βλαβή Ν. Κωνσταντίνο, έπειτα από 2 χρόνια προσπαθειών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα, τα οποία αφορούν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, με αιθέρια έλαια που παράγονται από αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά, που καλλιεργούνται στην περιοχή του Μεταγγιτσίου από παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού.

Εξαιρετιό παρθένο ελαιόλαδο με αιθέρια έλαια (φωτό: αρχείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής)

Κατοχυρώνοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσουν τα νέα προϊόντα στην αγορά και ακολουθώντας πιστά τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Χημείου του Κράτους κατέληξαν σ’ ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο προσφέρει στον οργανισμό τα οφέλη του ελαιολάδου και ταυτόχρονα τα οφέλη των φαρμακευτικών-αρωματικών φυτών υπό τη μορφή αιθέριων ελαίων. Η μεγάλη ποικιλία των νέων προϊόντων δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του στη γεύση συνδυάζοντας το ελαιόλαδο με ποικίλα γεύματα. Έτσι, καλύπτεται η γευστική απόλαυση αλλά και τα οφέλη που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός από το ίδιο το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, συν τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

* Η Κασάπη Παυλίνα   είναι τέως Γεωπόνος, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Σύμβουλος Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ