«Μεταβίβαση Κινητών-Ακινήτων με Γονική Παροχή.
Δωρεά η Κληρονομία και Φορολόγησή με το νέο νόμο 3842/2010».

Offenbach. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Offenbach σε συνεργασία με το Δικηγορικό γραφείο Αθηνών «Γ. Βερβενιώτης & Συνεργάτες» την Παρασκευή 03.12.10 στους χώρους της Κοινότητας, Spyerstr. 7 – 63067 Offenbach / M.

Οι συνεργάτες δικηγόροι αφού παρουσίασαν και επεξήγησαν τις βασικές νομικές και φορολογικές πτυχές για θέματα γονικών παροχών, κληρονομίας και δωρεών, απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Μετά το πέρας της παρουσίασης και του διαλόγου οι ενδιαφερόμενοι είχαν για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδήμονες νομικούς σε προσωπικό επίπεδο.

Από αριστερά, Παναγιώτης Βερβενιώτης, Μαριλένα Βερβενιώτη, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Χρήστος Μιχαηλίδης.

Η κοινή απόφαση και των δύο πλευρών για συνέχιση της καλής συνεργασίας με ενημερωτικές εκδηλώσεις στο μέλλον, με θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους αποδήμους όπως το συνταξιοδοτικό κ.α. επισφράγισαν την επιτυχία.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση των παρευρισκόμενων με τους συνεργάτες νομικούς του Δικηγορικού Γραφείου Αθηνών «Γ. Βερβενιώτης και Συνεργάτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δικηγορικό Γραφείο Αθηνών «Γ. Βερβενιώτης & Συνεργάτες» (http://www.verveniotis.com) προσφέρει τις ενημερωτικές αυτές παρουσιάσεις σε Ελληνικούς Συλλόγους και Κοινότητες με το σκεπτικό ότι όλοι οι Έλληνες απόδημοι έχουν το δικαίωμα να ενημερωθούν για επίκαιρα νομικά, φορολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα που τους αφορούν. Το Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητας Offenbach συμφωνεί και προσφέρεται να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διευκολύνει και να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Κοινότητας απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες της περιοχής, μέλη και μη μέλη του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ