Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» έλαβε  επιστολή του Προέδρου της γνωστής ιστοσελίδας tripadvisor για επιχειρήσεις , κ. Marc Charron , με την οποία έγινε γνωστή η βράβευση του Σπηλαίο του Δράκου για το έτος 2014 και η λήψη σχετικού Πιστοποιητικού διάκρισης του tripadvisor.

Η βράβευση του Σπηλαίου Δράκου με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014 ,σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια ως επισκέψιμος χώρος από τους ταξιδιώτες του Tripadvisor ,δεδομένου ότι αυτό το εντυπωσιακό βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών που έλαβε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους .

Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τις προσπάθειες και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» για την προβολή του Σπηλαίου Δράκου και την ανάδειξή του σε ένα από τα καλύτερα επισκέψιμα αξιοθέατα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως .

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, όπου οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους έχοντας πρόσβαση σε κριτικές και συμβουλές για ξενοδοχεία, θέρετρα, πτήσεις, ενοικιαζόμενα, ταξιδιωτικά πακέτα, αξιοθέατα, επισκέψιμους χώρους και πολλά άλλα. Προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων. Οι ιστότοποι της φίρμας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες* μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 150 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες. Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 30 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η Κίνα. Επίσης, το TripAdvisor περιλαμβάνει και το τμήμα TripAdvisor για επιχειρήσεις, ένα αποκλειστικό τμήμα που παρέχει στην τουριστική βιομηχανία πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του TripAdvisor.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα του Σπηλαίου  www.spilaiodrakoukast.gr και  http://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g315844-d3683565-Reviews-Cave_of_Dragon_Spilia_tou_drakou-Kastoria_Kastoria_Region_West_Macedonia.html .

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς
“ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ”

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ