Συμφωνία με το Γερμανικό Κοινοβούλιο επισφραγίζει τη διαχρονική εμπιστοσύνη της γερμανικής αγοράς στη SUNLIGHT.

Με συνεπή στρατηγική εξωστρέφειας η SUNLIGHT έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μπαταριών με συνεργασίες σε περισσότερες από 100 διεθνείς αγορές. Σημειώνοντας μια νέα διεθνή επιτυχία, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ προχώρησε σε μία ακόμα συμφωνία στη γερμανική αγορά και συγκεκριμένα με το Γερμανικό Κοινοβούλιο για την προμήθεια και εγκατάσταση συστοιχίας μπαταριών εφεδρικής χρήσης.  Το γεγονός αυτό επισφραγίζει την εμπιστοσύνη και τις διαχρονικές σχέσεις της εταιρείας με τη γερμανική αγορά, οι οποίες αφορούν κυρίως συμβόλαια για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων και μπαταριών έλξης για χρήση σε περονοφόρα οχήματα. Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT με συνεπή στρατηγική εξωστρέφειας, έχει αποκτήσει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μπαταριών με συνεργασίες σε περισσότερες από 100 διεθνείς αγορές.
Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί σημαντική επιτυχία για την εταιρεία, καθώς επικράτησε μεταξύ Γερμανών ανταγωνιστών της και αφορά την εγκατάσταση συστοιχίας μπαταριών αποτελούμενη από 108 στοιχεία κλειστού τύπου, τεχνολογίας μολύβδου οξέως με GEL ηλεκτρολύτη (2V 8 OPzV 800). Η συστοιχία υποστηρίζει την εφεδρική λειτουργία συστημάτων φωτισμού έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στη Γερμανική Βουλή.

Η SUNLIGHT, εστιάζοντας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, έχει αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσει ευρεία γκάμα μπαταριών εφεδρικής χρήσης και κυκλικών εφαρμογών -για εφαρμογή σε τηλεπικοινωνίες, UPS, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συστήματα σηματοδότησης, συστήματα φωτισμού έκτακτης ανάγκης κ.α.- την οποία πλαισιώνει με πλήρη γκάμα αξεσουάρ (όπως βάθρα, καμπίνες, συστήματα BMS) και υπηρεσιών.

Με επίκεντρο το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και ανταγωνιζόμενη εταιρείες κολοσσούς στον κλάδο, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT εξάγει με επιτυχία ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

H εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, συμφερόντων Π. Γερμανού, διανύει δυναμικά την τρίτη της δεκαετία στην ελληνική και διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Η SUNLIGHT συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ