Με τη συνεργασία του Ε.Ο.Τ., της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΠΡΟΤΟΥΡ (Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού) πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στη Ρόδο και στη Σύμη μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκδηλώσεις για την προσέλκυση γερμανών τουριστών, που διοργανώνεται ετησίως – σε διαφορετικούς κάθε φορά τουριστικούς προορισμούς – από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό FVW, την εγκυρότερη πηγή πληροφόρησης στη γερμανική τουριστική αγορά.

Θέμα του «FVW Rhodos Workshop», που διεξήχθη από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 50 εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων από τη Γερμανία καθώς και φορέων και επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου Νοτίου Αιγαίου, ήταν «η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η βελτίωση των τουριστικών αφίξεων και εσόδων από την αγορά της Γερμανίας».

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. κ. Πάνος Λειβαδάς, εκπροσωπώντας την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλλογιάννη, τόνισε τη σημασία που δίνει η χώρα μας στη γερμανική τουριστική αγορά και αναφέρθηκε στην προβλεπόμενη για το 2014 «αναγέννηση» του Ελληνικού Τουρισμού, επικαλούμενος στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι εργασίες και τα αποτελέσματα της εκδήλωσης θα αποτυπωθούν σε 12σέλιδο αφιέρωμα που θα διανεμηθεί σ΄όλο το δίκτυο επικοινωνίας του περιοδικού FVW (www.fvw.de), το οποίο περιλαμβάνει 25.000 συνδρομητές και περίπου 100.000 αναγνώστες στη γερμανική τουριστική αγορά. Η διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τη χώρα μας, δεδομένου ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται μόνο 3 ανάλογες εκδηλώσεις παγκοσμίως.

Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ