Το 3 – 0 του Απόλλωνα, μια αισιόδοξη προοπτική …

ΤΥΡΟΣ. Φθινοπωρινό Κυριακάτικο απόγευμα και ο καιρός, παρά τις ανακοινώσεις των δελτίων ειδήσεων περί καταιγίδων και βροχοπτώσεων, στις καλές του. Η χαρά του δημάρχου Αντώνη Καρδαρά, του αρχιμανδρίτη κ. Κύριλλου, των ιερέων μας π. Νικόλαο Χαλκιά και π. Μιχαήλ Αλευρά, της Αντιδημάρχου Δέσποινας Ψαρολόγου, του ΔΣ του Απόλλωνα, του προπονητή, των παικτών και των πιστών φιλάθλων μεγάλη.

Επιτέλους ένα όνειρο, μια πάγια απαίτηση ετών των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης ήταν πια γεγονός. Το γήπεδο, έστω με κάποιες ελλείψεις, ήταν έτοιμο να υποδεχτεί την αντίπαλο ομάδα του Ελαιοχωρίου στην πρώτη αναμέτρηση πάνω στο πράσινο χαλί και η ομάδα μας αποφασισμένη να νικήσει. Αυτή η προδιάθεση για τη νίκη έγινε πραγματικότητα. Το 3 – 0 ήταν δίκαιο και αιτιολογημένο από την απόδοση των παικτών του Απόλλωνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιγνίδι ήταν μοιρασμένο και υπήρξαν καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο όμως οι παίκτες του Απόλλωνα έδειξαν την τεχνική τους υπεροχή και ανωτερότητα αφού με συντονισμένες ατάκες έφεραν πολλές φορές σε δύσκολη θέση την άμυνα της αντιπάλου ομάδας και φυσικά τον τερματοφύλακα, που τελικά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο, δηλαδή τα τρία δυνατά και ζυγισμένα σουτ από τον Χρήστο, τον Άγγελο και τον Γιάννη. Μια βαθιά ικανοποίηση για τις κάπου 3 εκατοντάδες φίλων-φιλάθλων και θεατών, που ήταν παρών στον αγώνα και καταχειροκρότησαν την ομάδα τους για την ωραία και καθαρή νίκη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ και ο εκδότης της, Αποστόλης Δίκογλου, συμμετέχουν στη χαρά των φίλων-οπαδών-φιλάθλων του Απόλλωνα, και εύχονται τέτοιες-όμοιες λαμπρές νίκες να έχουμε και στο μέλλον. Με τούτο το γήπεδο δεν αφήνουμε στην έδρα μας κανέναν αντίπαλο ανίκητο!.. (Α.Δ.)

17 Οκτωβρίου 2010

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον Αγιασμό των εγκαινίων.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ