Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο της ψηφοφορίας που διοργανώνει η ηλεκτρονική τουριστική σελίδα „Virtual Tourist“ για την ανάδειξη του 8ου θαύματος του κόσμου (8th wonder of the world) συμπεριλαμβάνονται δύο ελληνικές υποψηφιότητες: η Σαντορίνη και το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες και Φιλέλληνες της Γερμανίας να συνδράμουν με την ψήφο τους ώστε το 8ο θαύμα του κόσμου να είναι ελληνικό!

Ακολουθήστε το σύνδεσμο  http://www.virtualtourist.com/8thwonder  και ψηφίστε μία  ελληνική υποψηφιότητα. Θα τις βρείτε αρκετά χαμηλά, πιο κάτω από τη μέση της σελίδας (τη  Σαντορίνη στην αριστερή στήλη, το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου στην κεντρική).
Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η υποψηφιότητα της Σαντορίνης προτάθηκε από τη Διεύθυνση Διαφήμισης του Ε.Ο.Τ. λόγω της ιδιαιτερότητας της γεωμορφολογίας της. Το γεγονός ότι έχει κερδίσει επανειλημμένως ανάλογες ψηφοφορίες δημοτικότας (π.χ. την τελευταία εβδομάδα εμφανίζεται ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης σε ψηφοφορίες τόσο στο Trip Advisor όσο και στο Travel+Leisure) και είναι παγκοσμίως γνωστή, ενισχύει την πιθανότητα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κατακτήσει την πρωτιά για την Ελλάδα.
Σας επισημαίνουμε ότι ο Ε.Ο.Τ. έχει, πλέον, τον τρόπο να διαφημίσει τις πρωτιές και τις διακρίσεις της Ελλάδας μέσω των διαδικτυακών του εργαλείων, πράγμα που το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Griechische Zentrale für Fremdenverkehr
Direktion für Deutschland
Neue Mainzer Str. 22, 60311 Frankfurt
Tel: 069- 25 78 27 0
Email: info@gzf-eot.de

Follow Greece everywhere!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ