Αγαπητές φίλες και φίλοι είμαστε ο Φιλοδασικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος των εν Πάτραις Αη-Λιωτών και φίλων. Με διάφορα εισερχόμενα E-Mail που έφτασαν στο Σύλλογό μας γνωρίσαμε το δικό σας και σας αποστέλλουμε πρόσκληση που επιθυμούμε να σας φέρουμε κοντά μας και να σας κάνουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει έδρα Πάτρα και δραστηριοποιείται τόσο στην Πάτρα όσο και στο χωριό μας τον Άγιο Ηλία Αιτωλικού, που είναι ο τόπος καταγωγής μας. Ο Σύλλογος έχει ήδη 290 εγγεγραμμένα μέλη και βρισκόμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια με δραστηριότητες που μας ανεβάζουν ψυχολογικά. Έκλεισε ένα χρόνο από την ίδρυσή του και σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσέφερε ένα ξεχωριστό κοινωνικό, πατριωτικό και πολιτιστικό ρόλο στην κοινωνία της Πάτρας, του Χωριού μας και ακόμη πανελλαδικά σε φίλους που μας παρακολουθούν.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, http://users.ach.sch.gr/theocharisi/ μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες και τα έργα μας, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους συμπατριώτες μας και τους φίλους τους, ώστε να γνωρίσετε καλύτερα το Σύλλογό μας και να ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες μας.

Σε αυτό το χρόνο που πέρασε, παρ’ όλη την οικονομική κρίση, πετύχαμε πολλά.

Στο χωριό μας από το οποίο καταγόμαστε φτιάξαμε πολλά αξιόλογα έργα, το όνειρο πολλών συγχωριανών έγινε πραγματικότητα, πήγαμε το νερό στο ξωκλήσι του Αι-Λια, (800μ στο βουνό) κάναμε φωτισμό και τοποθετήσαμε ένα μεγάλο Σταυρό φωτεινό στο κοιμητήριο, τοποθετήσαμε φανάρια στο δρόμο που οδηγεί προς στο κοιμητήριο, τοποθετήσαμε παγκάκια και διακοσμητικά καροτσάκια πλανόδιου μικροπωλητή με λουλούδια στην πλατεία του χωριού μας, τοποθετήσαμε ξύλινους κάδους απορριμμάτων στην πλατεία, εκδίδουμε εφημερίδα με την επωνυμία «Ιθωρια», διατηρούμε ιστοσελίδα στο Ιντερνετ,  μέλη από την Πάτρα επισκεφθήκαμε το Χωριό μας και κάναμε τα εγκαίνια των έργων, πραγματοποιήσαμε εκδρομή στα Καλάβρυτα.

Στην Πάτρα έχουμε αποκτήσει αίθουσα που κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις και σε λίγο διάστημα θα λειτουργήσουν τμήματα χορού. Κάθε παρασκευή η αίθουσα λειτουργεί ως ταβέρνα με φαγητά, ποτά και ζωντανή μουσική. Η προσπάθεια, αυτή και το τελικό αποτέλεσμα απαιτεί συμμετοχικότητα και ατομική συμβολή & παρουσία.

Σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας το Σύλλογό μας, τώρα ειδικά που, σύννεφα συγκυριών & δυσκολιών απειλούν να δυσκολέψουν την προσωπική και κοινωνική μας ζωή.

Ζητούμε τις απόψεις, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, ώστε να βελτιώσουμε τυχόν παραλείψεις ή αδυναμίες μας και να δημιουργήσουμε μαζί σας, μια πραγματικά αληθινή σχέση εμπιστοσύνης. Ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Τα έργα μας, οι δραστηριότητές μας, οι εκδηλώσεις μας, η ταβέρνα μας καλύπτονται οικονομικά από μέλη και φίλους που συμμετέχουν και πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο E-Mail theocharisilias@yahoo.gr εάν επιθυμείτε να σας αποστέλνουμε ανακοινώσεις, την εφημερίδα μας, προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις μας, εκδρομές και για την λειτουργία της ταβέρνας μας.

Μαζί με τις ειλικρινείς ευχές μας, για ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή, σας φιλούμε και σας σφίγγουμε το χέρι.

Μπορούμε όλοι μαζί να ζήσουμε και να χαρούμε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, γεμάτη δράση, επιτυχία και προσπάθεια. Ευτυχισμένο το 2011, για όλες και όλους μας.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ