Την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη Φραγκφούρτη η Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος, του εξ Ιωαννίνων. Πλήθος πιστών  απ’ όλη τη Φραγκφούρτη και τα περίχωρά της παρακολούθησαν  τις ιερές ακολουθίες   που τελέστηκαν στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.. Το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου  οι Πιστοί υποδέχτηκαν τα ιερά Λείψανα  του Αγίου Γεωργίου όπου στη συνέχεια τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια  πανηγυρικός εσπερινός.
frankfurt1Την Κυριακή τελέστηκε στον κατάμεστο ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Αμφιλόχου και του Ιερατικού Προϊσταμένου, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Αθηναγόρα. Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας έγινε η Λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου και η μεταφορά των Ιερών Λειψάνων στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων που  βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας και κτίστηκε από τον Ηπειρωτικό Σύλλογο και τους Ηπειρώτες της Φραγκφούρτης.
Τις ιερές ακολουθίες παρακολούθησαν, σύσσωμο το Δ.Σ. του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φραγκφούρτης, ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Σπύρος Κωσταδήμας,  το μέλος του Δ.Σ. κ. Δήμητρα Πέτσα και ο ταμίας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. του Προφήτη Ηλία.

Στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στους χώρους της ενορίας.

Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ