Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το 7ο Παμποντιακό φεστιβάλ χορών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στο κλειστό Πανεπιστημιακό γυμναστήριο της πόλης με πλήθος κόσμου να παρίσταται και να χειροκροτεί την προσπάθεια.

Στο φεστιβάλ συνέρευσαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας χορευτές των ποντιακών σωματείων της Ομοσπονδίας. Παρούσα και η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου που τίμησε τις εκδηλώσεις, μαζί με τους 4.000 θεατές και τους 1500 χορευτές.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χρύσανθο Φιλιππίδη, ο οποίος υπήρξε ο τελευταίος Μητροπολίτης Τραπεζούντος και έχαιρε Θρακιώτικης καταγωγής.

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων για μια ακόμη συνεχή χρονιά, συμμετείχε με την χορευτική ομάδα ενηλίκων στο Φεστιβάλ της Κομοτηνής. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς Αποστολίδης και η γραμματέας Νόπη Παπαδοπούλου, ευχαριστούν εκ μέρους του ΔΣ τους χορευτές της ομάδας για την άξια εκπροσώπηση του συλλόγου μας σε ένα τέτοιας εμβέλειας χορευτικό φεστιβάλ.

Οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα της Ευξείνου Λέσχης συνεχίζονται και κατά τον μήνα Οκτώβριο. Οι πρόβες γίνονται στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (είσοδος από Γαριβάλδη) κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 8.30 μμ (20.30). Πληροφορίες Αχιλλέας Λέρας-χοροδιδάσκαλος 6977649170

Για το ΔΣ, Σαββίδου Λένα
Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ