Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή, που αποτελείται από διαφόρους φορείς και συλλόγους, η πρόσκληση σύσσωμου του ελληνικού λαού στην μεγάλη ομολογιακή συγκέντρωση, που διοργανώνεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 15.00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετά το πέρας των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος).
Τα συνθήματα της συγκέντρωσης αυτής είναι:
-ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπου RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.
-ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
-ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ
-ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ, που με όργανό τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.
-ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.
-ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
-ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ
-ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.






