(c) elliniki-gnomi

Για κλιμάκωση των κοινωνικών προβλημάτων και των κινδύνων εξαιτίας των μουσουλμάνων μεταναστών.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Αντιμέτωπη με έντονα προβλήματα και σοβαρούς κινδύνους κοινωνικών ταραχών είναι σήμερα η Γερμανία, εξαιτίας των διεθνών εξελίξεων και λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων μεταναστών στην επικράτειά της.
“Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιμετωπίζει προκλήσεις από τους αντιπάλους και τους συμμάχους της, λόγω του αυξανόμενου κύματος εχθρότητας κατά των μουσουλμάνων μεταναστών στην Γερμανία και ειδικά στην πόλη της Δρέσδης”, αναφέρει η τουρκική διαδικτυακή εφημερίδα “todayszaman.com”.frankfourt
Όπως τονίζει η τουρκική εφημερίδα, η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται σε ένα δίλημμα, ενώ οι αξιωματούχοι των γερμανικών Υπηρεσιών Ασφαλείας προειδοποιούν για μεγάλη αύξηση των εγκλημάτων μίσους, και οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν την απαίτηση μεγάλης μερίδας των Γερμανών πολιτών για μια πιό σκληρή γερμανική πολιτική στο θέμα της μετανάστευσης.

Ορατή η αύξηση των ξενοφοβικών εγκλημάτων

«Υπάρχει μια ορατή αύξηση των ξενοφοβικών εγκλημάτων σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο αρχηγός της γερμανικής Αστυνομίας Holger Muench, στην γερμανική εφημερίδα “Welt am Sonntag”, η οποία, όπως και οι περισσότερες γερμανικές κυριακάτικες εφημερίδες, επικεντρώθηκε στην μεγάλη αντι-ισλαμική διαδήλωση του περασμένου Σαββάτου από μια ομάδα, η οποία αυτοαποκαλείται PEGIDA, ένα αρκτικόλεξο για το «Πατριωτικό Ευρωπαϊκό κίνημα κατά εξισλαμισμού της Δύσης».
Εφέτος παρατηρείται στην Γερμανία σημαντική όξυνση, τόσο του αντι-μουσουλμανικού , όσο και του αντισημιτικού κλίματος, καθώς οι ακροδεξιοί ενώνονται με τους χούλιγκαν για την καταπολέμηση σαλαφιστών μουσουλμάνων, και υπάρχει έξαρση των επιθέσεων εναντίον Εβραίων. Ταυτόχρονα, με τα επίπεδα ρεκόρ της μετανάστευσης, η Γερμανία έχει καταστεί σε όλη την Ευρώπη ο μεγαλύτερος αποδέκτης των μεταναστών, που αιτούνται άσυλο.
Η Καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε, ότι “δεν υπάρχει καμία θέση στην Γερμανία για μίσος κατά των μουσουλμάνων ή οποιασδήποτε άλλης μειονότητας”.
Αλλά οι Σοσιαλδημοκράτες και σύμμαχοι του κυβερνητικού συνασπισμού , η αντιπολίτευση των Πρασίνων και το ταχέως αναπτυσσόμενο ευρωσκεπτικιστικό κόμμα της εναλλακτικής λύσης για την Γερμανία (AFD), φαίνεται να έχουν εντοπίσει μια ευκαιρία για να υπονομεύσουν την λαϊκή πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Το SPD “βράζει” από τα σχόλια της Μέρκελ, που χαρακτήρισε πολιτική χρεοκοπία την συμμαχία με τους πρώην κομμουνιστές, αμφισβητώντας να ανταποκριθεί σε αυτό, που δήλωσε ο βουλευτής Thomas Oppermann και ονομάζεται, «το μεγαλύτερο πρόβλημα της επόμενης δεκαετίας».!!

“Βραδυφλεγής βόμβα” οι μουσουλμάνοι μετανάστες

Εξάλλου ο “Πράσινος” ηγέτης Cem Oezdemir, ο οποίος συμμετείχε σε μια αντι-διαδήλωση στην Δρέσδη, προέτρεψε την Μέρκελ «να αναγνωρίσει σαφώς, ότι η Γερμανία είναι μια χώρα που ωφελείται από τους μετανάστες». Στην πραγματικότητα, πολύ συχνά η Μέρκελ αναφέρει, ότι η Γερμανία χρειάζεται περισσότερους μετανάστες για να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της.
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, η Γερμανία έχει στους κόλπους της μια «βραδυφλεγή βόμβα». Αυτή είναι το μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων μεταναστών, που έχουν αλλάξει το χαρακτήρα πολλών γερμανικών πόλεων. Μάλιστα, υπήρξε γερμανική πόλη, μικρή σε μέγεθος, που παλαιότερα δεν στολίστηκε τα Χριστούγεννα για να μην θιγούν οι μουσουλμάνοι κάτοικοί της.
Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις η δράση γεννάει την αντίδραση, ακροδεξιοί, και φιλοναζιστές, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για ασκήσουν την πολιτική τους, βάζοντας στο στόχαστρο όλους τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους μετανάστες, αναβιώνοντας παλιές κακές εποχές, «μαύρες και δύσκολες» για την Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Το πρόβλημα, αν και βρίσκεται στα χέρια της γερμανικής κυβέρνησης, αυτή δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα, όταν θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα πραγματικά προβλήματα στην χώρα, να αναμένεται σημαντική επιδείνωση της κατάστασης στην γερμανική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ