– «Βλέπουμε μία καλή αρχή στις συναλλαγές, με τις συνολικές κρατήσεις για διακοπές και τις τιμές υψηλότερες από πέρυσι»!

«Οι κρατήσεις για Ελλάδα και Κύπρο είναι σημαντικά αυξημένες, σε συνέχεια του ,»ισχυρού» καλοκαιριού κατά το οικονομικό έτος 2017», υπογραμμίζεται από την μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία, Thomas Cook Group, σε σχετική της ανακοίνωση για τα οικονομικά  αποτελέσματα του 2017 και τις προβλέψεις της για το 2018!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αυτή, αν και είναι ακόμη νωρίς για τις πωλήσεις, που αφορούν στο καλοκαίρι του 2018, «βλέπουμε μία καλή αρχή στις συναλλαγές, με τις συνολικές κρατήσεις για διακοπές και τις τιμές υψηλότερες από πέρυσι». Η ίδια τονίζει, ότι «η ζήτηση για διακοπές, που προσφέρουμε στην Τουρκία και την Αίγυπτο είναι πολύ ισχυρή, κάτι που αναμένουμε να μειώσει τις πιέσεις στο περιθώριο (κέρδους), που προκλήθηκαν από την υψηλή συγκέντρωση των διακοπών στην Ισπανία το 2016 και το 2017.
Οι κρατήσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι επίσης σημαντικά αυξημένες, σε συνέχεια του «ισχυρού» καλοκαιριού κατά το οικονομικό έτος 2017», προστίθεται. Η εταιρεία σημειώνει, ότι οι κρατήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι στον βρετανικό τουριστικό διαχειριστή της είναι αυξημένες κατά 2% και η μέση τιμή πώλησης
είναι αυξημένη κατά 6%.