Ωστόσο, αυτά τα προηγμένης τεχνολογίας διαστημόπλοια, χάθηκαν ξαφνικά και ο Αμερικανός επιστήμονας υποψιάζεται, ότι με κάποιον τρόπο έγιναν αθέατα στα μάτια μας, χρησιμοποιώντας κάποια προηγμένη τεχνολογία καμουφλάζ, αλλά δεν αποκλείει ακόμη να άλλαξαν πορεία!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Απειλείται ο πλανήτης μας από εισβολή εξωγήινων, με πολύ πιό προηγμένο τεχνολογικό πολιτισμό από τον δικό μας; Γιατί έχει ενταθεί τελευταία η συζήτηση για την άφιξη και την παρουσία εξωγήινων στην Γη και μάλιστα το θέμα αυτό έγινε σημαντικό ζήτημα και στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον;
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ένας Αμερικανός εμπειρογνώμονας της NASA και της NSA έκανε μια σειρά από απίστευτες δηλώσεις, που μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Πρόκειται συγκεκριμένα για τον Δρ. Έρικ Νόρτονμ που ήταν τα τελευταία 12 χρόνια εξωτερικός σύμβουλος στη NASA και στην NSA, υπεύθυνος για την αναγνώριση απειλών από το διάστημα, όπως αστεροειδείς και κομήτες.
Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι τον Ιανουάριο του 2012 εντόπισε στο διάστημα έναν τεράστιο διαστημικό στόλο από ΑΤΙΑ να έρχεται από άγνωστο σημείο και να κατευθύνεται προς την Γη!
Στις 22 Ιανουαρίου κλήθηκε στο Αστεροσκοπείο MacDonald, κοντά στο Φορτ Ντέηβις του Τέξας.

Στοιχεία, που συλλέχθηκαν με φασματοσκόπιο, έδειξαν, ότι τα άγνωστα αυτά ιπτάμενα αντικείμενα ήταν κατασκευασμένα από άγνωστα στον πλανήτη μας υλικά, που είναι πολλές χιλιάδες φορές πιο ισχυρά από ό,τι αναπτύχθηκε ποτέ στην Γη

Τα εργαλεία, που είχε στην διάθεσή του, τον βοήθησαν να παρατηρήσει αυτόν τον «απειλητικό διαστημικό στόλο».
«Είδα πολλά τεράστια, τρισδιάστατα διαστημικά αντικείμενα, να κινούνται σε σχηματισμό ευθείας γραμμής προς την Γη».
Σύντομα, όπως ισχυρίζεται, του έγινε ξεκάθαρο, ότι αυτά τα UFO (ΑΤΙΑ-«Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα!) ήταν υψηλής τεχνολογίας, επειδή, ύστερα από τρεις μήνες παρακολούθησης, ο Δρ. Νόρτον παρατήρησε, ότι κινούνταν με πολύ μεγάλες ταχύτητες, διανύοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα σε μόλις δύο μήνες.
Στοιχεία, που συλλέχθηκαν με φασματοσκόπιο, έδειξαν, ότι τα άγνωστα αυτά ιπτάμενα αντικείμενα ήταν κατασκευασμένα από άγνωστα στον πλανήτη μας υλικά, που είναι πολλές χιλιάδες φορές πιο ισχυρά από ό,τι αναπτύχθηκε ποτέ στην Γη. Επιπλέον, υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν, ότι κοσμικά σωματίδια εκτρέπονταν από κάποιο ενεργειακό πεδίο, παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Ο Δρ. Νόρτον υποθέτει, ότι τα εξωγήινα αυτά σκάφη έγιναν με κάποιον τρόπο αθέατα στα μάτια μας, χρησιμοποιώντας κάποια άγνωστη προηγμένη τεχνολογία καμουφλάζ, αλλά δεν αποκλείει ακόμη και να άλλαξαν πορεία

Σύμφωνα με όλους αυτούς τους πραγματικά απίστευτους ισχυρισμούς, τα φερόμενα ως εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν σχήμα αγγλικού «L».
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 είχαν περάσει κατά πολύ τον πλανήτη Άρη και ο Δρ. Νόρτον υπέθεσε, ότι έρχονταν προς την Γη. Ωστόσο, ξαφνικά χάθηκαν.
Ο Δρ. Νόρτον υποψιάζεται, ότι με κάποιον τρόπο έγιναν αθέατα στα μάτια μας, χρησιμοποιώντας κάποια προηγμένη τεχνολογία καμουφλάζ, αλλά δεν αποκλείει ακόμη να άλλαξαν πορεία.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιστήμονες δεν μπορούσαν πλέον να εντοπίσουν τίποτα στο διάστημα.
«Γνώριζα, ότι υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι ανησυχούσαν για αυτά τα ευρήματα, για αυτό και ήμουν υπό την συνεχή προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών. Περάσαμε όλο το 2013, ψάχνοντας τους ουρανούς.
Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή που εξαφανίστηκαν τα άγνωστα αυτά εξωγήϊνα σκάφη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ο στόλος τους έπρεπε να βρίσκεται τόσο κοντά στον πλανήτη μας, που ο καθένας θα μπορούσε να τον δει και χωρίς τηλεσκόπιο. Δεν γνωρίζουμε, εάν συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμάς ή έφυγαν από το ηλιακό μας σύστημα».

Ειπώθηκε, ότι ένα τεράστιο, άγνωστο διαστημικό αντικείμενο σε σχήμα L είχε προσεληνιστεί σε έναν κρατήρα στο μέγεθος του Σικάγο και, μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονταν ότι το είχαν «δει» σε εικόνες του Google Moon

Μετά από έναν χρόνο ο Δρ. Νόρτον άκουσε από έναν πρώην συνεργάτη του, ότι ονεν λόγω στόλος εξωγήινων σκαφών είχε εμφανιστεί ξανά και, μάλιστα, ότι ένα σκάφος από αυτόν είχε κατέβει στην Σελήνη! Αυτό αναφερόταν και σε μια εσωτερική απόρρητη αναφορά, που του έδωσε ο πρώην συνεργάτης του.
Λέγεται, ότι ένα τεράστιο, άγνωστο διαστημικό αντικείμενο σε σχήμα L είχε προσεληνιστεί σε έναν κρατήρα στο μέγεθος του Σικάγο και, μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονταν, ότι το είχαν «δει» σε εικόνες του Google Moon.
Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας εκτόξευσε τρεις πυραύλους από τις εγκαταστάσεις της NASA, στις 15 Ιανουαρίου 2014, σε άκρως απόρρητη αποστολή, που κάποιοι την «συνδέουν» με αυτόν τον στόλο.
Ωστόσο, ο Δρ. Νόρτον δεν έδωσε κανένα στοιχείο στην δημοσιότητα , που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του, λέγοντας, ότι τα στοιχεία αυτά τα κρατά για την δική του ασφάλεια.

nasaLogo