– Επιδιώκει την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στην ρωσική Ομοσπονδία για 99 χρόνια, αποτρέποντας παράλληλα την δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας».

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Μετά την υπογραφη αμυντικής Συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Σερβίας, με την οποία η Σερβία θα αποκτήσει υπερσύγχρονα ρωσικά όπλα, η χώρα αυτή στην ουσία θα «αποχαιρετήσει» το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και οι Σέρβοι θα ετοιμάσουν νέο αντάρτικο στο Κοσσυφοπέδιο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικό σερβικό δημοσίευμα, δημιουργήθηκε πολιτική πλατφόρμα, με την ονομασία «Σερβική Λίγκα», η οποία, με την στήριξη και τις ευλογίες της Μόσχας, θα απαιτήσει να διακοπούν όλες οι διαδικασίες για την είσοδο της χώρας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Η ωμή, προκλητική και προπάντων «προδοτική» απαίτηση των Βρυξελλών για πλήρη αποκήρυξη του Κοσσυφοπεδίου από την νυν σερβική Κυβέρνηση, και παράλληλα η παράδοση της άμυνας της χώρας στο ΝΑΤΟ, αποκηρύσσονται ως «εσχάτη προδοσία», αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα .Tirana_View_from_Sky_Tower_4
Επίσης η οργάνωση αυτή προτίθεται να καλέσει τους Τσετσένους φιλορώσους μαχητές του Καντίρωφ, οι οποίοι σε συνεργασία με Σέρβους «Παρτιζάνους» θα πάρουν τα βουνά εναντίον του UCK.

«Η συνέχιση της πορείας προς την ένταξη στην ΕΕ θα είναι «μια σιωπηρή ή ανοιχτή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και του αλβανικού μορφώματος στο κέντρο των Βαλκανίων»

Είναι γνωστό, ότι τα Βαλκάνια εδώ και πολλά χρόνια ευρίσκονται σε τροχιά ανάφλεξης και όπως γίνεται κατανοητό, με μια τέτοια εξέλιξη θα πάρουν «φωτιά» ολόκληρα τα Βαλκάνια, με σκοπό να σταματήσει η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία ευρίσκεται σε ενεργή φάση, με την παρέμβαση της Τουρκίας και της Δύσης.
Η ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Έχοντας επίγνωση της ατέλειας και της ασυνέπειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και λαμβάνοντας υπ’ όψη την συνολική ισορροπία των δυνάμεων στον σερβικό λαό, ως μια σοβαρή χώρα, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές, σχετικά με το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, σε σχεση με το εθνικό συμφέρον», λένε οι εκπρόσωποι της «Σερβικής Λίγκας».
Η ανακοίνωση τονίζει, ότι η συνέχιση της πορείας προς την ένταξη στην ΕΕ θα είναι «μια σιωπηρή ή ανοιχτή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και του αλβανικού μορφώματος στο κέντρο των Βαλκανίων», αλλά η απόρριψη της ένταξης στην ΕΕ και η στροφή προς την Ρωσία, δεν θα έλυνε αυτομάτως όλα τα προβλήματα της Σερβίας. Έτσι η «Σερβική Λίγκα» προτείνει την προσχώρηση του Κοσόβου στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Το Κοσσυφοπέδιο ας ανήκει στην ρωσική Ομοσπονδία για 99 χρόνια, αποτρέποντας παράλληλα την δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας» με ρωσική παρέμβαση»

«Το Κοσσυφοπέδιο ας ανήκει στην ρωσική Ομοσπονδία για 99 χρόνια, αποτρέποντας παράλληλα την δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας» με ρωσική παρέμβαση», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Η σερβική περιουσία και οι φυσικοί πόροι στο Κοσσυφοπέδιο εκτιμούνται σε πάνω από 500 δισεκατομμύρια ευρώ και η Σερβία θα ζητήσει από την Ρωσία το 30% των εσόδων, ως ενοίκιο από την εκμετάλλευση του υπεδάφους, ενώ τα χρήματα θα πάνε για την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους της Σερβίας, την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και την αγορά σύγχρονων ρωσικών οπλικών συστημάτων.
Η άφιξη στο Κοσυφοπέδιο των στρατιωτών μας, που ως επί το πλείστον είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα αποτελέσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. Προτείνουμε ως ο εγγυητή της σταθερότητας του Κοσσυφοπέδιου τους ομόδοξους Ρώσους στρατιώτες και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, και μαζί με τους φιλορώσους μουσουλμάνους στρατιώτες του Καντίρωφ θα διώξουμε τους Αλβανούς μια για πάντα . Ο ηγέτης της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίρωφ, έχει επανειλημμένα δηλώσει, ότι στην περίπτωση εντολής του Βλαντιμίρ Πούτιν, αυτός είναι έτοιμος με τους άνδρες του, να πάει να εκτελέσει πολεμικές επιχειρήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», καταλήγουν οι εκπρόσωποι του «Συνδέσμου».

Ο «ξεσηκωμός» στο Μαυροβούνιο και στην ΠΓΔΜ, επεκτείνεται τώρα και στην Σερβία, ενώ σε λίγο μπορεί να φθάσει και στα πρόθυρα ης Ελλάδος, καθώς η Ρωσία εισέρχεται στην Βαλκανική Χερσόνησο με «άγριες διαθέσεις» απέναντι σε Αλβανούς, Τούρκους και λοιπούς, που διάκεινται εχθρικά απέναντι στους πληθυσμούς των χριστιανικών βαλκανικών χωρών

Όπως γίνεται, πλέον, κατανοητό και σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές, ο «ξεσηκωμός» στο Μαυροβούνιο και στην ΠΓΔΜ, επεκτείνεται τώρα και στην Σερβία, ενώ σε λίγο μπορεί να φθάσει και στα πρόθυρα ης Ελλάδος. Και αυτό με δεδομένη την άθλια οικονομική και πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, την προσπάθεια αποχριστιανοποίησης και την ισλαμική «εισβολή» μεταναστών, που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη εθνικό αφανισμό. Το αποκαλούμενο σχέδιο δημιουργίας ενός «ορθόδοξου τόξου» στα Βαλκάνια από την Μόσχα ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η Ρωσία εισέρχεται στην Βαλκανική Χερσόνησο με «άγριες διαθέσεις» απέναντι σε Αλβανούς, Τούρκους και λοιπούς, που διάκεινται εχθρικά απέναντι στους Χριστιανικούς πληθυσμούς.