Η UNICEF καλωσορίζει την Άνοιξη και το Πάσχα ανανεώνοντας τα όνειρα και την πίστη μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο δικαιούνται να ζουν τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και το ανοιξιάτικο φως της εποχής αναγεννούν ελπίδα και συμβολίζουν την ίδια τη ζωή. Η UNICEF, χάρη σε σας, εξασφαλίζει για κάθε ευάλωτο παιδί, σε κάθε γωνιά της γης, το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή, με υγεία και ασφάλεια.

Παιδιά που δοκιμάζονται από συνεχιζόμενες ανθρωπιστικές κρίσεις, παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά, όπως νερό, φαγητό, στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, παιδιά με ανύπαρκτο παρόν και αβέβαιο μέλλον. Αγοράζοντας λαμπάδες, δώρα και κάρτες UNICEF, προσφέρετε δώρα ζωής σε αυτά, τα λιγότερο προνομιούχα παιδιά, ενώ θα δώσετε χαρά σε εκείνους που θα λάβουν τα δώρα σας. Επιτελείτε μια κορυφαία πράξη αγάπης, υποστηρίζοντας το έργο της UNICEF για τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Η UNICEF με μια νέα μοναδική Ανοιξιάτικη Συλλογή καρτών, λαμπάδων και δώρων 2018 προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο της για την προστασία των παιδιών, αγοράζοντας τα ξεχωριστά της είδη. Όμορφες, στολισμένες λαμπάδες και υπέροχες προτάσεις δώρων κοσμούν τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταλόγου και του e-shop μας σε προσιτές τιμές για να δώσουν χαρά σ’ εσάς, αλλά και τους αγαπημένους σας, φωτίζοντας τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών και δίνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής. Λαμπάδες χειροποίητες και Ελληνικής Κατασκευής, με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης. Δώρα, πασχαλινά κεριά και διακοσμητικά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια και πολλά άλλα πλαισιώνουν την Ανοιξιάτικη Συλλογή μας. Επίσης, με τις ανοιξιάτικες συλλογές καρτών οι φίλοι της UNICEF μπορούν να στείλουν τις ευχές  τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάθε παραγγελία σας, όσο μικρή και αν είναι, είναι πολύ σημαντική για μας και αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να αλλάξει τη ζωή των παιδιών. Η πώληση των προϊόντων της UNICEF αποτελεί κρίσιμη πηγή πόρων, ώστε να χτιστεί το μέλλον των ευάλωτων παιδιών πάνω σε πιο γερές βάσεις. Θέλουμε εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσουμε, διότι θα μας προσφέρετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας και να επεκτείνουμε τη δράση μας, με αίσθημα ευθύνης απέχοντας από κάθε είδους διακρίσεις, προκειμένου να προσφέρουμε την ευκαιρία σε κάθε παιδί να αναπτυχθεί.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες  να προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF:

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη Τηλ.: 210 77 99 056

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου Τηλ.: 2310 286 916

 

ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – 3ήμερο Πασχαλινό BAZAAR

(25, 26 και 27 Μαρτίου 2018, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ)

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

  • 801 500 12345 όλο το 24ωρο
  • fax: 210 72 52 555
  • ιστοσελίδα UNICEF www.unicef.gr

 

Διεύθυνση Ενημέρωσης

Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ