-«Η απειλή της τρομοκρατίας αυξάνεται, οι αποκαλούμενοι υβριδικοί πόλεμοι εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, οι οικονομικές προοπτικές είναι ζοφερές και οι προκύπτουσες μεταναστευτικές ροές των εκτοπισμένων και των προσφύγων έχουν πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις»!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελβετικού Τύπου, που αναμεταδόθηκαν και από ΜΜΕ άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ο Αρχηγός των ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγος, André Blattmann, προειδοποίησε όλες τις χώρες, ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος ενός εσωτερικού εμφυλίου πολέμου, που θα τον προκαλέσει το ακραίο Ισλάμ!
Ο Ελβετός στρατηγός, εξέδωσε, μάλιστα, και μια έγγραφη προειδοποίηση, ανακοινώνοντας στους λαούς της Ευρώπης, ότι ένας εμφύλιος πόλεμος αρχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρωπαϊκή ήπειρο από το ακραίο Ισλάμ.
Η προειδοποίηση αυτή για τον κίνδυνο δημιουργίας και εξάπλωσης χάους στην Ε.Ε. από το Ισλάμ, έρχεται από έναν Ανώτατο αξιωματικό μιας χώρας, στην οποία υπάρχουν τρισεκατομμύρια σε χρηματικά αποθέματα από ολόκληρο τον κόσμο, τοποθετημένα στις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης.
Ο Στρατηγός Blattmann προειδοποιεί τους Ελβετούς, ότι πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να εξοπλιστούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από έναν αναπόφευκτο και ανελέητο εμφύλιο πόλεμο, εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Ο ίδιος του είναι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του από την 1 Μαρτίου 2009, και οι δηλώσεις του έχουν σημαντική βαρύτητα στον λαό της Ελβετίας, στην οποία μέσω των δημοψηφισμάτων εκδηλώνεται η αντίθεση πολλών πολιτών στην μπούργκα και στα τζαμιά, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες λόγω της μετανάστευσης και του εξισλαμισμού.

Αν και στους δύο τελευταίους Παγκοσμίους Πολέμους η Ελβετία κατάφερε να διατηρήσει την ειρήνη στο έδαφός της και την ουδετερότητα, σε μια ενδεχόμενη γενικευμένη σύγκρουση στην Ευρώπη, λόγω του Ισλάμ, η χώρα αυτή θα αναγκαστεί να συμμετάσχει ενεργά!

Όπως είναι γνωστό, η Ελβετία τήρησε κατά τους δύο τελευταίους Παγκοσμίους Πολέμους αυστηρή ουδετερότητα και κατάφερε με ολιγάριθμες Ένοπλες Δυνάμεις να διατηρήσει την ειρήνη και την ουδετερότητα. Ωστόσο, σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση λόγω του Ισλάμ στην Ευρώπη, η Ελβετία θα αναγκαστεί να συμμετάσχει ενεργά.
«Η απειλή της τρομοκρατίας αυξάνεται, οι αποκαλούμενοι υβριδικοί πόλεμοι εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, οι οικονομικές προοπτικές είναι ζοφερές και οι προκύπτουσες μεταναστευτικές ροές των εκτοπισμένων και των προσφύγων έχουν πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις», δηλώνει ο Αρχηγός των ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος
κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας, ότι «η κοινωνική αναταραχή δεν μπορεί να αποκλειστεί», ενώ το λεξιλόγιο της δημόσιας συζήτησης για το θέμα αυτό θα είναι «επικίνδυνα επιθετικό».
«Το μείγμα είναι άσχημο και άγευστο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Blattmann σε σχέση με την ελβετικού τύπου ευημερία της κοινωνίας, η οποία είναι εδώ και πολύ καιρό και πάλι υπό αμφισβήτηση».
Ήδη, οι γειτονικές με την Ελβετία χώρες, όπως η Γαλλία και η Αυστρία, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την μετανάστευση και τον εξισλαμισμό, ενώ σε όλους τους λαούς της ηπείρου μας υπάρχει μια γενική ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη
Η προειδοποίηση του Ελβετού στρατηγού απηχεί απολύτως εκείνη του Αμερικανού Υποναύαρχου, Chris Parry, ο οποίος, το 2006, είχε δηλώσει, ότι ο συνδυασμός της μετανάστευσης και του Ισλάμ θα προκαλέσει «μια πολιτισμική κατάρρευση, όμοια με εκείνη κατά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας».

elvetia_ellada_414904215