Αγαπητοί μας φίλοι,

Η Ελευθερία  Ελευθερίου, ένα νέο κορίτσι 23 χρονών από το Παραλίμνι της αγαπημένης μας Κύπρου, θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac».Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf, επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού (Δευτέρα 12 Μαρτίου) Ελληνικού Τελικού τον οποίο παρουσίασαν  η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ1 και από τη webTV της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  όλα τα έσοδα από σταθερό τηλέφωνο αλλά και από τα SMS η ΕΡΤ αποφάσισε να τα διαθέσει – πιστή στον κοινωνικό της ρόλο-στους φορείς προστασίας παιδιού «Κιβωτός του κόσμου», «Παιδικά χωριά SOS» και «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά λοιπόν την επιλογή του τραγουδιού ξεκινά η συντονισμένη προσπάθεια όλων μας να υποστηρίξουμε  τη συμμετοχή μας στη φετινή Eurovision, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα τόσο στον Α΄ημιτελικό (22/5/212) στον οποίο κληρώθηκε να μετάσχει η Ελληνική συμμετοχή, όσο και στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαϊου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πάμε και φέτος καλά! Και είμαστε βέβαιοι πως θα πάμε καλά, αναλογιζόμενοι τη δική σας θετική ενέργεια, τη δική σας υποστήριξη!

Θερμούς χαιρετισμούς!

Η  Αν. Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ

 

Αρετή Καλεσάκη