Στιγμιότυπο από την πρώτη συνάντηση. Διακρίνονται οι κ.κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, Γιώργος Μενίδης, Κώστας Μάρκος και οι Ελληνες Αστυνομικοί κ.κ. Ανδρέας Μαρκάκης και Ευτύχιος Αναστασιάδης.

Συναντήσεις με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων ΑστυνομικώνΒικτώριας είχαν πρόσφατα ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ.κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης και Κώστας Μάρκος.

Στις συναντήσεις που έγιναν στην Κοινότητα και στα γραφεία της Ενωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος της Ενωσης  κ. Ανδρέας Μαρκάκης  και ο Αντιπρόεδρος κ. Ευτύχιος Αναστασιάδης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, δόθηκε η ευκαιρία στις δύο οργανώσεις να κατανοήσουν καλύτερα τους σκοπούς και τους στόχους τους και να διερευνήσουν δυνατότητες για περαιτέρω συνεργασία και υποστήριξη.

Ο Επιθεωρητής Ανδρέας Μαρκάκης εξέφρασε την υποστήριξή του για την πορεία της Κοινότητας τα τελευταία χρόνια και με ενθουσιασμό εξήγησε ότι η Ενωση Ελλήνων Αστυνομικώνείναι μία από τις μεγαλύτερες Ενώσεις στις αστυνομικές δυνάμεις της Αυστραλίας και αναπτύσσεται συνεχώς.

«Η Αστυνομία της Βικτώριας έχει περισσότερα από 400 μέλη ελληνικής καταγωγής που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στην Πολιτεία μας. Με τη συνεργασία της Ένωσής μας με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης προσπαθούμε να οικοδομήσουμε περεταίρω εμπιστοσύνη προς την Αστυνομία,» τόνισε.

Τόσο ο κ. Παπαστεργιάδης, όσο και κ. Μάρκος δήλωσαν ικανοποιημένοιαπό τις συναντήσεις και τη διάθεση για εποικοδομητική μελλοντική συνεργασία.

«Συγχαίρουμε τους ελληνικής καταγωγής αστυνομικούς της Βικτώριας για την πρωτοβουλία να συνεργαστεί η Ένωσή τους με παροικιακούς οργανισμούς και ιδιαίτερα με την Κοινότητά μας, για τη διοργάνωση ειδικών ενημερωτικών σεμιναρίων από την πλευρά της αστυνομίας για την Ελληνική παροικία,  για το πώς ηΈνωση μπορεί να χρησιμοποιεί τους χώρους του Ελληνικού Κέντρου, καθώς και για τη συμμετοχή των μελών της σε παροικιακές δραστηριότητες,» δήλωσε ο κ. Μάρκος.

Greek Community of Melbourne