Στα γραφεία του Συντηρητικού κόμματος στο Chipping Barnet, βουλευτική έδρα της φιλοκύπριας βουλευτού και Υπουργού Βορείου Ιρλανδίας Theresa Villiers πραγματοποιήθηκε ειδική πολιτική συγκέντρωση με ερωταπαντήσεις γύρω από την Βρετανική ζωή.

Του πάνελ προήδρευε η επίτιμος Πρόεδρος των Συντηρητικών του Chipping Barnet (CBCA) Fiona Bulmer και συμμετείχαν ο φιλοκύπριος ευρωβουλευτής Λονδίνου και αρχηγός της Συντηρητικής ομάδας ευρωβουλευτών για θέματα εξωτερικής πολιτικής Dr Charles Tannock, ο αρχηγός της Συντηρητικής ομάδας δημοτικών συμβούλων στο GLA Gareth Bacon και ο υπαρχηγός του Δήμου Barnet και υποψήφιος των Συντηρητικών για εκπροσώπηση του Barnet και Camden στις επερχόμενες εκλογές της 5ης Μαΐου στον Υπερδήμο Λονδίνου (Κοινοτική Συνέλευση). Η κ. Villiers λόγω επαγγεμαλματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να συμμετάσχει και ως εκ τούτου έστειλε τις απολογίες της.BARNET

Στην σωρεία ερωτήσεων που αφορούσαν θέματα Ευρώπης, ασφάλειας των πολιτών, το οικιστικό, και το κυκλοφοριακό, ο συμπατριώτης μας Δώρος Παρτασίδης δεν παρέλειψε με σχετική του ερώτηση να εγείρει και το θέμα των πρόσφατων διαφημίσεων του ψευδοκράτους στο Λονδίνο.

Απαντώντας ο κ. Bacon ξεκαθάρισε πως τέτοιου είδους διαφημίσεις δεν έπρεπε να αναρτηθούν ποτέ.

Στα ίδια μήκη κύματος και ο κ. Thomas o οποίος πρόσθεσε εμφαντικά ότι μετά από πληροφόρηση που είχε από ελληνοκύπριους ψηφοφόρους απέστειλε δυο επιστολές διαμαρτυρίας.

Ο Dr Tannocκ τόνισε ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου κατέχεται παράνομα, δεν αναγνωρίζεται διεθνώς και συνεπώς δεν πρέπει να αναρτίζονται διαφημίσεις του στην Βρετανία.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Μεταφορών του GLA είναι 9μελής με πρόεδρο δημοτικό σύμβουλο του Εργατικού κόμματος και απαρτίζεται ως ακολούθως: 4 Εργατικοί, 3 Συντηρητικοί, 1 Φιλελεύθερος και 1 Πράσινος.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν επίσης και οι Βρετανοκύπριοι Αντώνης Σαββίδης, Πάρις Ευαγγέλου, Σάββας Αγαθαγγέλου και Ανδρέας Ταμπουρίδης.

 

Στην φωτογραφία τα μέλη του πάνελ με συμπατριώτες μέλη του Συντηρητικού κόμματος

 

Andreas Tambourides

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ