OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Ο γερμανικός στρατός άρχισε να κάνει προετοιμασίες για έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας».

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έγκυρων διεθνών αναλυτών, που βασίζονται σε πρόσφατες αποκαλύψεις από διαρροές επισήμων εγγράφων, η Γερμανία αποφάσισε να κηρύξει επισήμως την Ρωσία ως εχθρό της! Έτσι υπάρχει πλέον ο φόβος, ότι οι Γερμανοί πολίτες θα ανακαλύψουν ξαφνικά και την τελευταία στιγμή, ότι η χώρα τους οδηγείται στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που, φαίνεται, ότι ήδη έχει ξεκινήσει και θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για όλο τον κόσμο!
Ήδη, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατηγορείται από πολλούς στην χώρα της, ως υπεύθυνη για την εξάπλωση του Ισλαμισμού στην χώρα της, αλλά και στην ευρωπαϊκή κοινωνία, καθώς επιβάλλει μια «φιλοξενία» μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων στην Γερμανία και στην Ευρώπη, ενώ, σύμφωνα με μια Έκθεση, που διέρρευσε στην Γερμανία, ετοιμάζει να ανακηρύξει την Ρωσία και επισήμως ως εναν εχθρό της χώρας της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού διαδικτυακού Μέσου ενημέρωσης, «Deutsche Wirtschafts Nachrichten», διαπιστώνεται από μια Έκθεση, που διέρρευσε από τον γερμανικό στρατό (Bundeswehr), ότι ο γερμανικός στρατός άρχισε να κάνει προετοιμασίες για έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, την οποία, μάλιστα, χαρακτηρίζει ως εχθρό της Γερμανίας!!!
Οι ρωσικές Υπηρεσίες Ασφαλείας, που έλαβαν γνώση των στοιχείων αυτών, ειδοποίησαν τις αρμόδιες ρωσικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στις απαραίτητες διαμαρτυρίες προς την Κυβερνηση του Βερολίνου. Μάλιστα, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ρωσικού Κοινοβουλίου (Δούμα), Alexei Puschkow, δημοσίευσε το παρακατω μήνυμα μέσω Twitter: «Η απόφαση της γερμανικής Κυβέρνησης να κηρύξει την Ρωσία ως εχθρό της, δείχνει, πόσο ενδοτική είναι η Καγκελάριος Μέρκελ στην Κυβέρνηση Ομπάμα».

«Είναι μια απερίσκεπτη πολιτική, αυτή η πολιτική της Ουάσιγκτον, που θέλει να πείσει τους Ρώσους, ότι η διπλωματία είναι νεκρή και χωρίς καμία προοπτική. Αν και οι Ρώσοι καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα, θα υπάρξει με βεβαιότητα μια στρατιωτική αντιπαράθεση»

Με τον ίδιο τρόπο ερμηνεύουν, όμως, και οι περισσότεροι Ρώσοι πολιτικοί την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ στα σύνορά της Ρωσίας.
Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι διεθνείς αναλυτές, η πρόθεση των Αμερικανών ίσως να είναι εξάσκηση πίεσης επάνω στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, για να δεχθεί την αμερικανική παγκόσμια κυριαρχία και την Νέα Τάξη Πραγματων, όμως, το αποτέλεσμα φαινεται να είναι διαφορετικό, από αυτό, που υπολόγιζαν. Μάλιστα, ορισμένοι Ρώσοι πολιτικοί, όπως ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, συγκρίνουν την σημερινή κατάσταση με την κατάσταση, που επικρατούσε πριν από 76-77 χρόνια, κατά την περίοδο της ξαφνικής επίθεσης του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, όταν οι Γερμανοί έχτιζαν στρατιωτικές βάσεις στα ρωσικά σύνορα. Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής έγινε παγκοσμίως γνωστή, επιφέροντας το ξέσπασμα του γερμανο-ρωσικού πολέμου και την ήττα της Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Από την πλευρά του και ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέϊ Λαβρώφ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός, ότι η Ουάσιγκτον στηρίζεται στην στρατιωτική της δύναμη και όχι στην διπλωματία. «Είναι μια απερίσκεπτη πολιτική, αυτή η πολιτική της Ουάσιγκτον, που θέλει να πείσει τους Ρώσους, ότι η διπλωματία είναι νεκρή και χωρίς καμία προοπτική. Αν και οι Ρώσοι καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα, θα υπάρξει με βεβαιότητα μια στρατιωτική αντιπαράθεση», υποστηρΐζει ο κ. Λαβρώφ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA