Διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης κάρτας!, © Colourbox

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της

χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας με θέμα

«Χριστουγεννιάτικες Παραδόσεις»

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα με χορηγό επικοινωνίας το «ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ», σας προσκαλεί να συμμετέχετε για ενδέκατη συνεχή χρονιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως E-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Έτσι θα πάρετε μέρος:

  1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστουγεννιάτικες Παραδόσεις». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).
  2. Η επιλογή των υλικών και της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
  3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι την Τετάρτη29/11/2023 και ώρα 5 μ.μ. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο φωτογραφίας.
  4. Στο θέμα του Email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
  5. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους μεγέθους.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται. Τα παιδιά του προσωπικού της πρεσβείας και των μελών της κριτικής επιτροπής αποκλείονται από τη συμμετοχή.

ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι νικητές/νικήτριες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την 7η Δεκεμβρίου 2023. Στη συνέχειατα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athina.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο  Βραβείο: Ποδήλατο MountainBike

Βραβεία 2-3: Βιντεοκάμερες δράσης

Βραβεία 4-5: Πατίνια

Βραβεία: 6-10: Σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL “AdventuresofAyuma – Το Δέντρο της σοφίας” και “DinoRise – DinoRock”, από την PLAYMOBILHellas

Βραβεία 11-15: Επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger, από τη John Hellas.

Βραβεία 16-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOS PLUSστην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύουν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα www.notosplusbooks.gr μέχρι τις 31/12/2023). Επιπλέονοι νικητές θα λάβουνκουβερτάκιfleece ή στρώμα θαλάσσης Haribo, προσφορά της Haribo.

Οι 20 νικητέςκαι νικήτριες κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.ellada.diplo.de/diagonismoszografikis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ