Η φιλοσοφία της ΟΛΥΜΠΟΣ για καινοτόμα υγιεινά προϊόντα, που ακολουθείται πιστά εδώ και χρόνια, οδηγεί σε όλο και περισσότερες διακρίσεις!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε έξισημαντικές διακρίσεις σταHealthy Diet Awards στα οποία βραβεύονται προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και που ξεχωρίζουν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που διακρίθηκαν είναι:

η σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ παγωμένοΤσάι του βουνού χωρίς θερμίδες (GOLD / PLATINUM στην κατηγορία LightBeverageProducts),

τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ (GOLD στην κατηγορία PlantBasedBeverageProducts),

τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ (BRONZEστην κατηγορία PlantBasedFoodProducts),

ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού για παιδιά ΟΛΥΜΠΟΣ bio(SILVER στην κατηγορία HealthyBeverageProductsforChildren) και

τα παιδικά ροφήματα γάλακτοςΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω (BRONZE στην κατηγορία HealthyDairyProductsforChildren).

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ΟΛΥΜΠΟΣ να συμμετέχει σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου όπως είναι τα HealthyDietAwards επιδιώκοντας την αναγνώριση των προσπαθειών της για ανάπτυξη και παραγωγή υγιεινών διατροφικών προτάσεων.

Η ευρύτατη αποδοχή του διαγωνισμού αποδεικνύει πως η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις συνήθειές μας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στον δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ