Σύμφωνο συνεργασίας για δράσεις κοινής προβολής με σκοπό να συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης υπέγραψαν χθες ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Μarketing νομού Θεσσαλονίκης και η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.

Την συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου και ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ Παντελής Αγγελίδης.

Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου «κύριος σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη μιας κοινής στοχευμένης στρατηγικής στην προβολή της Θεσσαλονίκης, η υλοποίηση συνεργειών σε κοινές δράσεις καθώς και η αλληλοϋποστήριξη ΟΤΘ και ΑΖΚ μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους www.investinthessaloniki.com και www.thessaloniki.travel όπου προβάλλεται σήμερα το έργο των δύο φορέων».

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα υποστηρίζει , μεταξύ άλλων, τις ενέργειες της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας με ενημερωτικό υλικό ενώ η ΑΖΚ συμφώνησε ότι θα υπάρχει διαρκής παρουσία του Brand Name της Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Many Stories One Heart” στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις του(newsletters) και στα νέα προωθητικά έντυπα του Thessaloniki Innovation Friendly Destination.

 

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε «Στη μεγάλη προσπάθεια προβολής της πόλης ως ενός τόπου με επενδυτικές ευκαιρίες καινοτομίας συνειδητοποιήσαμε ότι προβάλαμε την πόλη και ως προορισμό. Το συμφωνητικό συνεργασίας με τον ΟΤΘ αποτελεί το επόμενο φυσιολογικό βήμα. Ο ΟΤΘ έχει το τελευταίο διάστημα εξαιρετικά επιτυχημένες παρεμβάσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε και εμείς να συνεισφέρουμε έστω και λίγο στην επίτευξη των στόχων του.»

Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ