Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία διεθνούς κύρους από τη Γερμανία συμμετέχουν και φέτος στην έκθεση Γερμανικών πανεπιστημίων την οποία διοργανώνει η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD). Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων και να ενημερωθούν σχετικά με τα προσφερόμε- να προγράμματά τους, δυνατότητες εκπόνησης διατριβής καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην εκάστοτε πόλη. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, ώρες 10:00-18:00 στο φουαγιέ του Goethe-Institut Αθηνών (Ομήρου 14-16, 10672 Αθήνα)

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα ακόλουθα πανεπιστημιακά ιδρύματα:

 Humboldt University of Berlin

 University of Heidelberg

 Bauhaus University Weimar

 Technical University Clausthal

 Frankfurt University of Applied Science

 Technical University Freiberg

 University of Saarland

 Hochschule Furtwangen University

 TU9 – German Institutes of Technology

Επίσης, εκπρόσωποι του TestDaF-Institut, του Goethe-Institut Athen καθώς και του συνδέσμου γλωσσικών κέντρων της Γερμανίας (FaDaF) παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις γλωσσικής επάρκειας και τα γλωσσικά τμήματα εκμάθησης της Γερμανικής στη Αθήνα και Γερμανία.

Οι συνεργάτες του Ενημερωτικού Κέντρου της DAAD στην Αθήνα βρίσκονται στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και απαντούν σε κάθε ερώτηση που αφορά το θέμα «Σπουδές και έρευνα στη Γερμανία» και σας προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις ετήσιες υποτροφίες της υπηρεσίας.
www.daad.gr

Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).