Με την συμμετοχή αριθμού συμπατριωτών μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΟΜΑΚ και ΔΗΣΥ ΗΒ Ανδρέα Παπαευριπίδη συνεχίζεται και εντατικοποιείται η προεκλογική η προεκλογική εκστρατεία στο Chipping Barnet για επανεκλογή της ένθερμης φίλης της Κύπρου Theresa Villiers η οποία για περισσότερο από 19 χρόνια αγωνίζεται για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση Κυπριακού.

Στην εκστρατεία της περασμένης Κυριακής στο East Barnet πήραν μέρος οι ακόλουθοι συμπατριώτες: Δώρος Παρτασίδης, Ανδρέας Ταμπουρίδης, Ιωάννα Ταμπουρίδη, Μαρία Πασχάλη, Ανδρέας Παπαευριπίδης και Νίκος Σαββίδης. Παρούσα στην ομάδα και η Πρόεδρος του Chipping Barnet Conservative Association Fiona Bulmer.enthermoi

Η βρετανίδα βουλευτής φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά και επανέλαβε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για επανένωση της Κύπρου που είναι και ο διακαής πόθος όλων των Κυπρίων της εκλογικής περιφέρειας του Chipping Barnet.

Οι φίλοι και υποστηρικτές της κας Villiers ήταν κατάλληλα ντυμένοι για αντιμετώπιση των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα της Κυριακής ενώ ένα μεγάλο εύγε αξίζει στον κ. Παπαευριπίδη ο οποίος αψηφώντας το τσουχτερό κρύο εμφανίστηκε ντυμένος μόνο με κοστούμι επιστρέφοντας από την επίσημη δοξολογία της 25ης Μαρτίου στην Αγία Σοφία.

Andreas Tambourides

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ