Τιμώμενη χώρα (Host Country) ήταν η Ελλάδα στο B2B roadshow «Around the World», που διοργάνωσε η εταιρεία Aviareps στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίουστο Άμερσφορτ της Ολλανδίας, στην Αμβέρσα του Βελγίου και στο Λουξεμβούργο, αντίστοιχα.

Την ελληνική συμμετοχή οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με κεντρικούς άξονες την ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας και την περαιτέρω ενδυνάμωση της αναγνωρισιμότητάς της στην αγορά των Κάτω Χωρών, καθώς και τη διεύρυνση των επαγγελματικών ευκαιριών για τις εγχώριες εταιρείες του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια των B2B συναντήσεων στο roadshow της Αμβέρσας.

Η Ελλάδα, ως τιμώμενη χώρα του φετινού roadshow, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, με συντονισμένη προσέγγιση σε πολλαπλές αγορές, τη στρατηγική τουριστικής προβολής της, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και τον εμπλουτισμό των γνώσεων των 300 συμμετεχόντων επαγγελματιών για τους ελληνικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουν. Η εκδήλωση ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία συνάντησης με τους τοπικούς επαγγελματίες του τουρισμού, δίνοντας την ευκαιρία για μελλοντικές συνέργειες με την Ελλάδα και τη δυνατότητα επαφών για την τόνωση της αγοράς κατά την ιδανική περίοδο ενίσχυσης των κρατήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Domes Resorts & Reserves και Marbella Collection συμμετείχαν ενεργά στο roadshow, παρουσιάζοντας στους τουριστικούς πράκτορες τα προϊόντα τους και το υψηλό επίπεδο του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας μας.

Το ελληνικό stand στο roadshow του Λουξεμβούργου.

Η Aviareps είναι μία από τις γνωστότερες εταιρείες του τουριστικού κλάδου με εξειδίκευση στην αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών και το τουριστικό μάρκετινγκ (destination marketing) και με γραφεία σε 61 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ