-“Το σχέδιο αυτό αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ισραηλινό στρατό, με βάση τις εμπειρίες του από ανάλογες αστικού χαρακτήρα επιχειρήσεις στην Γάζα”!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ζοφερές είναι οι προβλέψεις του γνωστού Γάλλου δημοσιογράφου και συγγραφέα, Éric Zemmour, αναφορικά με τις επικείμενες εξλίξεις στην χώρα του. Ο ίδιος, αποκαλύπτοντας μυστικό σχέδιο, εκτιμά, ότι η γαλλική Κυβέρνηση ετοιμάζεται, χωρίς να το ανακοινώνει, να εφαρμόσει ένα ειδικό σχέδιο με την ονομασία “Operation Ronces”, με σκοπό να καθαρίσει την χώρα από τους ανεπιθύμητους μουσουλμάνους πρόσφυγες, που έχουν γεμίσει τους δρόμους σε όλη την χώρα! Αυτό, όμως, θα θέσει σε κίνδυνο την γαλλική κοινωνία, που ενδέχεται να κινδυνεύσει να εμπλακεί σε έναν εμφύλιο πόλεμο, με ανυπολόγιστες συνέπειες, καθώς στην χώρα ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι, που είναι Γάλλοι πολίτες!
Ο Éric Zemmour, που έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, επ΄ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου βιβλίου του, τονίζει, ότι ο γαλλικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί για να «καθαριστεί» η Γαλλία, απαλλάσσοντας την χώρα από τους χιλιάδες ακραίους μουσουλμάνους, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι το σχέδιο αυτό του το αποκάλυψε ανώτερη κυβερνητική πηγή, με τον όρο της ανωνυμίας .
Ο Zemmour αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πολεμικό σχέδιο, που φέρει την ονομασία “Operation Ronces” και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ισραηλινό στρατό, με βάση τις εμπειρίες του από ανάλογες αστικού χαρακτήρα επιχειρήσεις στην Γάζα.

“Το σχέδιο “Operation Ronces” έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια Ισραηλινών στρατιωτικών συμβούλων, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα, λόγω των επιχειρήσεων στην Γάζα”

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη αυτή, ο Zemmour ισχυρίζεται, ότι η πηγή του είναι υψηλά ιστάμενη στην γαλλική διοίκηση, και ισχυρίζεται ακόμη, ότι το σχέδιο αυτό έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια Ισραηλινών στρατιωτικών συμβούλων, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα, λόγω των επιχειρήσεων στην Γάζα.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Γάλλος Πρωθυπουργός, Manuel Valls, προειδοποίησε, ότι ο γαλλικός λαός εκτίθεται καθημερινά σε αιματηρές σφαγές, ειδικά από ς ακραίους ισλαμιστές μαχητές, λόγω, όμως, της παρουσίας χιλιάδων μουσουλμάνων στην Γαλλία, οι οποίοι ριζοσπαστικοποιούνται συνεχώς .
Ο Γάλλος επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών, Patrick Calvar, προειδοποίησε το γαλλικό Κοινοβούλιο «δύο φορές» σχετικά με το ενδεχόμενο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν γενικευμένο εμφύλιο πόλεμο.
Επίσης Γάλλοι πολιτικοί προειδοποιούν, ότι επίκεινται νέες επιθέσεις του ISIS στην Γαλλία, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την συμμετοχή 15.000 τζιχαντιστών, που πιστεύεται, ότι ζουν στην χώρα και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ανελέητο αστικό πόλεμο.
Όπως εκτιμούν έγκυροι αμυντικοί αναλυτές, η Ευρώπη αρχίζει, πλέον, να αντιδρά, καθώς α,ρχίζει να ανιλαμβάνεται, ότι διακυβεύεται, πλέον, η ύπαρξη των Ευρωπαϊκών εθνών.

gallia-shmaia-570

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ