-“Η Τουρκία παροχετεύει παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα, ότι εφαρμόζει ανθελληνική πολιτική και επιδιώκει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Αίσθηση προκάλεσε για μια φορά ακόμη ο στρατηγός ε.α.,τέως αρχηγός του στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, που πραγματοποίησε ομιλία στην Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της ΕΕ». Ο κ. Φραγκούλης ήταν προσκεκλημένος στην ειδική εκδήλωση με τον τίτλο “Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες” που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», παρουσία πλήθους κόσμου, από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων και Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία.simaia
Προλογίζοντας την εκδήλωση, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος μίλησε για κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας λόγω της έλευσης των μουσουλμάνων προσφύγων, τονίζοντας, ότι θα είναι έγκλημα, αν ανακατευτούν άλλοι λαοί και θρησκεύματα στην Θεσσαλονίκη.

“Ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φθάσει σήμερα σε 610.000, δηλαδή στο 4,7% του γενικού πληθυσμού της χώρας μας”

Στην ομιλία του ο κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα, που πλήττει την χώρα μας, στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας.
Ο κ. Φραγκούλης τόνισε, ότι με την έλευση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φθάσει σήμερα σε 610.000, δηλαδή στο 4,7% του γενικού πληθυσμού της χώρας. «Η αυξητική τάση των παράνομα εισερχόμενων στην χώρα είναι εφιαλτική» είπε και πρόσθεσε, ότι «δεν έχουμε ανάγκη αλλαγής του πληθυσμού, θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες». Μιλώντας για το δημογραφικό, επεσήμανε, πως το 2014 καταγράφηκαν 114.000 θάνατοι και 93.000 γεννήσεις, εκ των οποίων οι 81.000 από Ελληνίδες μάνες και τόνισε, ότι σήμερα στην χώρα υπάρχουν 936.000 παντρεμένα ζευγάρια, που δεν κάνουν παιδιά.
Παράλληλα, κατέθεσε σειρά προτάσεων για την ενίσχυση των γεννήσεων με την δημιουργία ταμείου στήριξης, υλική ενίσχυση των παιδιών, που γεννιούνται στην Θράκη και τα ακριτικά νησιά, εκπτώσεις και φορολογικά κίνητρα σε επιχειρήσεις, που προσλαμβάνουν μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

“Η Τουρκία παροχετεύει παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα, ότι εφαρμόζει ανθελληνική πολιτική, μέσω του Προξενείου της και ότι επιδιώκει ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”

Ανέφερε ακόμη, ότι η Τουρκία παροχετεύει παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα, ότι εφαρμόζει ανθελληνική πολιτική, μέσω του Προξενείου της και ότι επιδιώκει ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ανέφερε, ακόμη, ότι η Τουρκία χτυπά από αέρος τους Κούρδους της Συρίας και ότι ΗΠΑ και Ρωσία την κάλεσαν να σταματήσει, γιατί στην πραγματικότητα οι επιθέσεις της δεν είναι κατά του ISIS.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι νωρίτερα, πριν ξεκινησει η εκδήλωση, μέλη της “Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας” Θεσσαλονίκης, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν παρέμβαση έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο, μοιράζοντας περίπου 1000 φυλλάδια με το απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον «….ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ