Φίλες και Φίλοι συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
η διοίκηση της Π.Ο.Ε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του γένους μας,συνεχίζοντας τις δραστηριότητες της, διοργανώνει (με έναν πρωτοποριακό τρόπο αυτή τη φορά),μιάακόμητηλεδιάσκεψη με κύριο σκοπό την συσπείρωση της Νεολαίας μας.

»» Ηπειρωτάκια και μη, σε κάθε άκρη της Ευρώπης, ελάτε να ανταμώσουμε διαδικτυακά την Κυριακή, 18.04 και ώρα 14.00 μ.μ. με τη βοήθεια του Zoom. Στόχος μας είναι τόσο η γνωριμία και η δικτύωση της ηπειρώτικης νεολαίας όσο και η ανταλλαγή απόψεων-γνώσεων σε θέματα της Ηπείρου.Το 1ο kickoffmeeting Νεολαίας είναι γεγονός! “Σμαζωχτείτι” (Μαζευτείτε) κοντά μας««.

Εκτός από την Αφίσα που βλέπετε, έχει αναρτηθεί και ένα όμορφο βίντεο φτιαγμένο με μεράκι όπου στέλνουν το μήνυμα τους κάποια από τα μέλη της Νεολαίας των Συλλόγωνμας και πάραπολλοίάλλοι.Μαζί μας θα είναι, ο ΓενικόςΓραμματέαςΔημόσιαςΔιπλωματίας και απόδημουΕλληνισμού κ. ΙωάννηςΧρυσουλάκης, η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου του DüsseldorfκυρίαΜαρία Παπακωνσταντίνου, ο Δάσκαλος παραδοσιακών χορών και υπεύθυνος του συγκροτήματος δήμου Ιωαννιτών, παραγωγός τηλεοπτικής εκπομπής “εν Χορώ´´ με αντικείμενο τόν λαϊκό πολιτισμό & Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου. κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Η.Εξωτερικού κ. ΧρυσόστομοςΔήμου και ο ΕπίτιμοςΠρόεδρος της Π.Ο.Ε. και νυν Γεν. Γραμ. του Π.Σ.Η.Ε. κ. ΣπύροςΚωσταδήμας.
Σας προσκαλούμε όλες και όλους, μέλη της Νεολαίας μας, μέλη των διοικήσεων και μέλη των Συλλόγων μας να λάβετε μέρος στην εκδήλωση.
Παρακαλούμε τις Διοικήσεις των Συλλόγων, να ενημερώσουν την Νεολαία τους ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος όσο γίνετε περισσότεροι στην τηλεδιάσκεψη!

Με εκτίμηση,
από το Δ. Σ.της
ΠανηπειρωτικήςΟμοσπονδίαςΕυρώπης

https://fb.watch/4RjvXsTd4S/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ