Αυλαία στο κορυφαίο γεγονός του Αργοσαρωνικού

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Ραντεβού ξανά για το Σεπτέμβρη του 2011, έδωσαν οι διοργανωτές της «Γιορτής του Φιστικιού» στην Αίγινα.

Η αυλαία της μεγαλύτερης γιορτής του Αργοσαρωνικού έπεσε την Κυριακή το βράδυ, μετά από ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων, στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών από το νησί της Αίγινας και όχι μόνο.

Οι επισκέπτες του “fistiki fest” που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Δήμο Αίγινας και τη Νομαρχία Πειραιά, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τα περίπτερα των διοργανωτών για το αιγινήτικο φιστίκι, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να γευτούν τα προϊόντα του νησιού.

Μεγάλη συμβολή στο πολύπλευρο χρώμα των εκδηλώσεων είχαν για μια ακόμα χρονιά τα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», ως ο βασικότερος χορηγός του φεστιβάλ. Η επιχείρηση που ξεκίνησε από την Αίγινα και απλώθηκε σε όλη την περιοχή του Σαρωνικού στηρίζει κάθε προσπάθεια των ανθρώπων του νησιού, χορηγώντας δράσεις του «fistiki fest» σε συνεργασία με την εταιρία κοινωνικής ευθύνης «APSON».

Με στόχο τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της προβολής και διανομής ελληνικών προϊόντων αλλά και την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των Αιγινητών χορήγησαν ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ιδιαίτερα για τους μικρούς επισκέπτες που είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε πολλά δρώμενα και παρουσιάσεις όπως ζωγραφική, παιχνίδια, graffiti κ.α.

Το «fistiki fest» αναδεικνύεται πλέον σε θεσμό, με διαστάσεις όχι απλά μιας παρουσίασης του μοναδικού αυτού προϊόντος του νησιού, αλλά ενός σημαντικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού γεγονότος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα όχι απλά σε κάποιον να το επισκεφτεί αλλά και να συμμετέχει ενεργά.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά και η παρουσία και στήριξη των δημοτικών, νομαρχιακών και πολιτικών αρχών μας επιτρέπει να δώσουμε:

Ραντεβού σε ένα χρόνο, ξανά στην Αίγινα στην 3η μεγάλη «Γιορτή του Φιστικιού».


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ