-Κατά τους ερευνητές, η πορεία των σεισμικών ακολουθιών αλλά και η προσεχής ευθυγράμμιση των πλανητών αποτελούν τις ενδείξεις μιάς επερχόμενης μεγάλης καταστροφής.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Οι Αμερικανοί περιμένουν μεγάλο σεισμό στις ΗΠΑ, ισχύος περίπου 9 Ρίχτερ μέχρι το τέλος του μήνα, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Seismic Analitics”, στα πλαίσια μιας μελέτης μη κρατικά χρηματοδοτούμενης ερευνητικής ομάδας, σχετικά με την έντονη σεισμικότητα σε όλον τον πλανήτη.seismografos
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε κατά το εικοσαήμερο 20/4 έως 9/5 συγκρίνει την τρέχουσα σεισμικότητα με ανάλογες του παρελθόντος και τα αποτελέσματά της είναι άκρως αποθαρρυντικά.
Η σεισμική ακολουθία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν του 2011, που κατέστρεψε την Ιαπωνία και τα αποτελέσματά της μόλις τώρα αρχίζουν να φαίνονται. Η περιοχή, που οι σεισμολόγοι φοβούνται περισσότερο, ότι θα κτυπηθεί από τον Εγκέλαδο, είναι το γνωστό μεγάλο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην δυτική Αμερική, επειδή το ρήγμα έχει δώσει χιλιάδες μικροσεισμούς και αντί να εκτονώνεται, συνεχώς μαζεύει ενέργεια, που ενδεχομένως να προκαλέσει ισχυρότατο σεισμό.

Φοβοι, ότι η ευθυγράμμιση των πλανητών και η προφητεία του Νοστράδαμου δίνουν το στίγμα της καταστροφής

Το δεύτερο στοιχείο, που ανησυχεί αυτή την φορά ιδιαίτερα τους ερευνητές, είναι η ευθυγράμμιση των πλανητών στις 29/5 /2015, καθώς θα βρίσκονται ο Κρόνος, ο Δίας, και ο Ερμής στον Ταύρο, η Αφροδίτη, στον Καρκίνος και ο Άρης, στην Παρθένο.
Όπως εκτιμούν οι ερευνητές, αυτή η ευθυγράμμιση έχει ιδιαίτερη ιστορία, επειδή, όταν ξαναέγινε στο απώτερο παρελθόν, συνδέθηκε με τεράστιο σε μέγεθος σεισμό και με την δημιουργία του Κόλπου της Καλιφόρνιας, ενώ δεν είναι λίγοι, αυτοί που πιστεύουν, ότι τα λόγια της προφητείας του Νοστράδαμου δίνουν ακριβώς το στίγμα:
“Το τρέμουλο, τόσο σκληρό κατά τον μήνα Μάϊο, ο Κρόνος, ο Αιγόκερως, ο Δίας, ο Ερμής στον Ταύρο, Αφροδίτη, επίσης, στον Καρκίνο, τον Άρη, στην Παρθένο, χαλάζι θα πέσει μεγαλύτερο από ένα αυγό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ