– «Μετά την έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ, το ίδιο πρέπει να πράξουν η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Κύπρος»!
– «Το ΔΝΤ πρέπει να καταργηθεί, ενώ και το ΝΑΤΟ δεν χρειάζεται πλέον»!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου

Σε αποκλειστική συνέντευξη, που παρεχώρησε στην ελληνική εφημερίδα «Κυριακάτικη δημοκρατία», η Πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου» της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, τονίζει, ότι, οταν αναλάβει την εξουσία στην χώρα της σκοπεύει να βγάλει την Γαλλία από την σημερινή Ε.Ε. και την ευρωζώνη!
«Το FREXIT θα είναι μέρος της πολιτικής μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου» και δηλώνει, ότι μετά την έξοδο της Γαλλίας θα αγωνιστεί και για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!
Η ίδια υπογραμμίζει, πως, όταν αποχωρήσει η Γαλλία από την Ευρώπη και το ευρώ το ίδιο πρέπει να πράξουν η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Κύπρος.
«Ιδανικό θα ήταν να αποχωρήσουν την ίδια ημέρα με την Γαλλία όλες αυτές οι χώρες και θα προσπαθήσω να πείσω προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρει. «Ο λαός πρέπει να έχει την ευκαιρία να ψηφίσει για την απελευθέρωσή του από τη δουλεία και τον εκβιασμό που του επιβάλλουν οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών και για να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στην χώρα του.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι μια χαλαρή συνομοσπονδία κρατών με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία
– Το ΔΝΤ πρέπει να καταργηθεί»!

Το κατάλαβαν αυτό οι Βρετανοί και ψήφισαν την έξοδό τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ, φυσικά, δεν είχαν ποτέ αντικαταστήσει την λίρα με το ευρώ», υπογραμμίζει η Πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου» και υποψήφια στις Προεδρικές Εκλογές στην Γαλλία στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κυριακάτικη δημοκρατία».
Επισημαίνει ακόμη, ότι «όπου πήγε το ευρώ, αυξήθηκαν οι τιμές, οι φόροι και η ανεργία, μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις και οι πολίτες έγιναν φτωχότεροι. Στην Βρετανία, όταν δημιουργήθηκε οικονομική κρίση, προχώρησαν σε μια υποτίμηση της λίρας και σύντομα άρχισε και πάλι η οικονομική ανάπτυξη».
«Μια χαλαρή συνομοσπονδία κρατών με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία» επιθυμεί η Μαρίν Λεπέν για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφέρει, «ότι πρέπει να καταργηθεί. Όπου πήγε το ΔΝΤ, ζήτησε μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση φόρων, ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και δημιούργησε εξαθλίωση των πληθυσμών. Το ΔΝΤ εμποδίζει κάθε ανάπτυξη».
Η ίδια αναφέρει επίσης, ότι, αν γίνει Πρόεδρος της Γαλλίας με την ψήφο του γαλλικού λαού, η Γαλλία δεν θα παραμείνει στο ΝΑΤΟ, διότι, όπως υπογραμμίζει, το ΝΑΤΟ δεν χρειάζεται πλέον!

«Το τσουνάμι των μεταναστών πρέπει να περιοριστεί! Η Ευρώπη δεν έχει την δύναμη να τους εξασφαλίσει εργασία και ευκαιρίες να πλουτίσουν»!

«Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε, όταν υπήρχε ο κίνδυνος του Συμφώνου της Βαρσοβίας και του επεκτατισμού της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης. Η Σοβιετική Ένωση δεν υπάρχει, πλέον, όπως δεν υπάρχει και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Η Ουάσιγκτον διατηρεί την ύπαρξη του ΝΑΤΟ για να εξυπηρετεί τους στόχους της στην Ευρώπη».
Σχετικά με την Τουρκία, η κ.Λεπέν αναφέρει, ότι δεν θα εγκρίνει την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως πλήρες μέλος της και τάσσεται «υπέρ μιας ειδικά ευνοϊκής σχέσης με την Τουρκία».
Τέλος, για το μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα αναφέρει, πως «είναι εναντίον της πολιτικής, που ευνοεί και ενθαρρύνει την είσοδο των μεταναστών στην Ευρώπη, η οποία δεν μπορεί να τους δεχθεί… Αυτό το τσουνάμι των μεταναστών πρέπει να περιοριστεί. Η Ευρώπη δεν έχει την δύναμη να τους εξασφαλίσει εργασία και ευκαιρίες να πλουτίσουν! Οι μετανάστες είναι παράνομοι, από την στιγμή, που πατούν το πόδι τους σε ευρωπαϊκό έδαφος, διότι έχουν παραβεί τον Νόμο. Πρέπει να στέλνονται πίσω στον τόπο τους».