Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει, ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το ενοίκιο ή να ζεσταθεί επαρκώς η κατοικία ή ότι το άτομο δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει μια εβδομάδα διακοπών

Δηλαδή 13,4 εκατομμύρια ανθρώπους, που ζουν στην χώρα με την ισχυρότερη οικονομία της Ε.Ε.!
-Το 3,7% του πληθυσμού της Γερμανίας αντιμετωπίζει σημαντική υστέρηση σε υλικά αγαθά!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας και με στοιχεία της επίσημης έρευνας, που διενεργήθηκε σε ολόκληρη την Ε.Ε. (Eu-Silc), με φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό απειλείται ένας στους έξι ανθρώπους στην Γερμανία, με το αντίστοιχο μέγεθος για το προηγούμενο έτος να βρίσκεται στο 19,7%. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό είναι χαμηλότερο από το αντίστοιχο ποσοστό του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι 23,5%.
Συγκεκριμένα, βάσει των επίσημων στοιχείων, που δημοσίευσε η γερμανική Στατιστική Υπηρεσία και η Ε.Ε., από το φάσμα της φτώχειας απειλείται το 16,5% των ανθρώπων, που ζουν στην Γερμανία, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε 13,4 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ το 3,7% του πληθυσμού της χώρας αντιμετωπίζει σημαντική υστέρηση σε υλικά αγαθά.
Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει, ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το ενοίκιο ή να ζεσταθεί επαρκώς η κατοικία ή ότι το άτομο δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει μια εβδομάδα διακοπών. Σε ό,τι αφορά την φτώχεια, στην έρευνα ορίζεται στο 60% του μέσου εισοδήματος του συνολικού πληθυσμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ