Την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης ευχαριστεί με επιστολή της η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας, Δρ Μαρία Β.Κασκαντάμη,γιατη «φιλοξενία» μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Μελβούρνη.

Η εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 1ου Γυμνασίου Βούλας στη Μελβούρνη διοργανώθηκε από τις 12 ως τις 20 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο αδελφοποίησης του σχολείου με το Alphington Grammar School.

«Δεχτείτε τις προσωπικές μου ευχαριστίες,καθώς και τις ευχαριστίες των συνοδών καθηγητριών και των  μαθητών και μαθητριών μας  για τη θερμή υποδοχή που μας  επιφυλάξατε στο Ελληνικό  Κέντρο,  την  Τρίτη  13  Μαρτίου  2018,» σημειώνει στην επισοτολή της προς την Κοινότητα η Δρ Κασκαντάμη.

«Ευχαριστούμε  για  το  πλουσιοπάροχο  γεύμα, για  τα δώρα σας  και για τη χορηγία σαςαναφορικά με τη μεταφορά μαςκατά τη διάρκεια της διαμονής μας στην  πόλησας. Χαρήκαμε μαθαίνοντας  την πλούσια δράση τηςΕλληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στονΠολιτιστικότομέακαθώς και στοντομέατουΕκπαίδευσης,και νιώσαμεπολύ περήφανοιως Έλληνες γιατους  συμπατριώτεςμαςπου διακρίνονταιμε τις δραστηριότητέςτουςστηνάλλη άκρη της γης.»

Greek Community of Melbourne