Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 2015-2016», η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TourNatur 2016», που θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Ντύσσελντορφ (Trade Fair Center or CCD Congress Center Dusseldorf).
Στην παραπάνω Έκθεση η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο. Η Έκθεση αυτή απευθύνεται στο κοινό και είναι η μεγαλύτερη στο είδος της (hiking -trekking – nature κλπ). Αφορά σε τουρισμό αλλά και εξοπλισμό.
Στόχος της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι να προβάλλει και να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής, και γι’ αυτό θα υπάρξει διανομή προωθητικού υλικού για άμεση πληροφόρηση των ενδιαφερομένων αλλά και συναντήσεις Β2Β. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της παρουσίας της Περιφέρειας στο Ντύσσελντορφ, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με σημαντικούς διεθνείς tour operators και επαγγελματίες του τουρισμού, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της προσέλευσης Γερμανών τουριστών, ενώ θα διοργανωθεί και μια εκδήλωση, όπου θα παρουσιάζονται οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Περιφέρειάς ΑΜΘ όλο τον χρόνο.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν την φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι του φορέα ή της επιχείρησής τους στην Έκθεση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Οδυσσέα Μπογιατζή, τηλ.2541350143 & 6944570154.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδόσουν το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2016. Τόπος παράδοσης είναι η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Διοικητήριο, Ξάνθη στο όνομα του υπευθύνου κ. Οδυσσέα Μπογιατζή. Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού. Επίσης θα πρέπει να είναι στα γερμανικά ή στα αγγλικά, να αφορούν στο θέμα της Έκθεσης (πεζοπορία – φύση) και να είναι σε μικρά φυλλάδια.

ntisselntorf