Με 6 εκθέτες εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στην έκθεση f.re.e, που επικεντρώνεται στα ταξίδια και την αναψυχή και διεξάγεται κάθε χρόνο, στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Στην έκθεση συμμετείχε με περίπτερο και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Ειδικότερα, στην έκθεση παρουσιάστηκαν, από την πλευρά της Ελλάδας, οι ANEK LINES, ANEK – Superfast, Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, Meganisi Sailing, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και SUPERFAST Ferries – BLUE STAR Ferries.

Η έκθεση, που φιλοξένησε συνολικά 1.200 εκθέτες από 60 χώρες, σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερους από 118.000 ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ενημερώθηκαν και έκλεισαν τις επόμενες διακοπές τους από τον εκθεσιακό χώρο. KIPROS

Βασικοί τομείς της f.re.e ήταν τα ταξίδια, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, τα αυτοκινούμενα, το outdoor και το wellness, ενώ την έκθεση πλαισίωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ειδικών events για ποικίλες προσφορές στον τομέα του ταξιδιού.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.free-muenchen.de για να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα και την επόμενη διοργάνωση, που προγραμματίστηκε από 10 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Μόναχο.