-Θα επιδιώξει, με σειρά κινήσεων, να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά οι μετανάστες οικειοθελώς, ειδάλλως θα χρησιμοποιήσει και ελεγχόμενη βία, παρά τις αντιδράσεις, που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κατακραυγή του κόσμου για την χαλαρή στάση της απέναντι σε ταραξίες μετανάστες, που αναστατώνουν την έννομη τάξη, αποφασισμένη να αποσυμπιέσει το λιμάνι του Πειραιά εμφανίζεται τώρα η ελληνική Κυβέρνηση, που φαίνεται, πλέον, να σκληραίνει την στάση της στο προσφυγικό.
«Δίνουμε την τελευταία ευκαιρία, προκειμένου οι μετανάστες και οι πρόσφυγες να αποχωρήσουν οικειοθελώς» αναφέρει σε δηλώσεις της, σε μεγάλη διαδικτυακή εφημερίδα, ανώτερη κυβερνητική πηγή, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της. «Άλλωστε, υπενθυμίζουμε, ότι για τους πρόσφυγες, που βρίσκονται σε ξένη χώρα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, ισχύουν οι νόμοι της χώρας αυτής».

Η Κυβέρνηση θα επιδιώξει, με σειρά κινήσεων, να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά οι μετανάστες οικειοθελώς, ειδάλλως θα χρησιμοποιήσει και ελεγχόμενη βία, παρά τις αντιδράσεις, που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ

Η Κυβέρνηση, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, θα επιδιώξει με σειρά κινήσεων να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά οι μετανάστες οικειοθελώς, ενώ, μεταξύ άλλων αναμένεται σε συγκεκριμένες πύλες του λιμανιού, όπως έχουν πληροφορηθεί από χθες οι μετανάστες, να μην μοιράζεται από σήμερα φαγητό.
Σε περίπτωση δε, που οι μετανάστες παραμείνουν στον χώρο, θεωρείται βέβαιον, ότι η Κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει και ελεγχόμενη βία, παρά τις αντιδράσεις, που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ.
Σημειώνεται, ότι μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, στο παρασκήνιο έχει ξεκινήσει και μαίνεται ένας σφοδρός πόλεμος μεταξύ της ελληνικής Κυβέρνησης, Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και κάποιων συγκεκριμένων ΜΚΟ.2013-06-10_01 dexamenes_limani