«Η Μουσική των Χριστουγέννων»: Αυτό είναι το θέμα του μεγάλου διαγωνισμού ζωγραφικής για τη δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας. Η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε συνεργασία με τους Ερευνητές της Καθημερινής, σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.Bild_Weihnachtsmusik
Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομι- κά, είτε ως e-card σε πάρα πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 4 ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Μόναχο και θα παρακολουθήσει από κοντά την κλασική παράσταση του «Καρυοθραύστη».

Πώς θα πάρετε μέρος; Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1)Το θέμα του διαγωνισμού είναι «η Μουσική των Χριστουγέννων». Το έργο θα πρέπει να σχε- διαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις)

2)Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.ά) είναι ελεύθερη

3)Θα στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυν- ση pr-100@athe.diplo.de μέχρι την Παρασκευή 28/11/2014 και ώρα 11πμ.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλ. και e-mail γονέ- α/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τετάρτη 03.12.2014. Το ονοματεπώνυμο του πρώτου νικητή/τριας θα δημοσιευτεί στο εσωτερικό της κάρτας, ενώ τα 4 πρώτα σχέδια που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στους «Ερευνητές» το Σάββατο 20.12.2014.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο: Ένα 4ήμερο ταξίδι από τις 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2014 του/της νικητή/τριας με τον γονέα ή κηδεμόνα του στο Μόναχο (περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα Μόναχο μετ’επιστροφής και ξενοδοχείο με πρωινό για 4 νύχτες προσφορά της Lufthansa και της Πρεσβείας αντίστοιχα) και 2 εισιτήρια για την παράσταση ο Καρυοθραύστης.

Βραβεία 2-5: Υπέροχα Μουσικά κουτιά

Βραβεία: 6-10: Δωροεπιταγές αξίας 15€ από το βιβλιοπωλείο Notos Βοοks στην Αθήνα. Ισχύoυν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31.12.2014

Βραβεία 11-15: Διπλές προσκλήσεις για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Βατρα- πούνζελ της ομάδας Θέατρο Ρετρό στο θέατρο Πόλη στην Αθήνα.

Βραβεία 16-20: Ποδοσφαιρικές μπάλες ή sac voyage προσφορά της εταιρίας Haribo.

Γραφείο Τύπου
Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής
Δημοκρατίας της Γερμανίας