Η Πανθεσσαλική Στέγη στον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα  μεταξύ της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου. STEGI

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ.Στέφ. Κούτρα, το Γεν. Γραμματέα κ. Ηλία Ντούβλη και το Νομικό Σύμβουλο κ. Ευθ. Τσούκα, επισκέφθηκε στο γραφείο του το Θεσσαλό Υπουργό και συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας καθώς και τρόπους στήριξης αυτής από το Υπουργείο.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με προσοχή εκτός των άλλων και τα χρονίζοντα προβλήματα-αιτήματα της Ομοσπονδίας, δεσμεύθηκε δε να δώσει το συντομότερο δυνατό, ρεαλιστικές και μόνιμες λύσεις.

Τέλος οι κ. Κούτρας και Ντούβλης, με την ιδιότητα του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Ειδικού Γραμματέα αντίστοιχα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών & Συλλόγων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», απηύθυναν στον κ. Υπουργό επίσημη πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του τις εργασίες-εκδηλώσεις του «6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου-Ανταμώματος Θεσσαλών» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Αυγούστου στο Μορφοβούνι λίμνης Πλαστήρα.