Παναγιώτης Ζαρμπαλάς Γενικός Διευθυντής Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως, Erwin Schrümpf Πρόεδρος της αυστριακής οργάνωσης „Βοήθεια για την Ελλάδα»

Η «Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας»,  σε συνεργασία με την αυστριακή οργάνωση «Βοήθεια για την Ελλάδα»,  απέστειλε ιατρικό υλικό  στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, «Η  Ευαγγελίστρια»,  παραδόθηκαν εγχειρητικά νυστέρια , αποστειρωμένες ψαλίδες, θερμόμετρα, υγειονομικό υλικό, κ.α.
«Η Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας»,  όπως δήλωσε η πρόεδρος Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική για την επιτυχή κατάληξη της όλης προσπάθειας, στηρίζει ενεργά την αυστριακή οργάνωση «Βοήθεια για την Ελλάδα» η οποία ενισχύει  46 Νοσοκομεία στην Ελλάδα,  γηροκομεία, αλλά και άπορους. Πρώτη «στάση» για διανομή, ήταν το νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο κ.  Erwin Schrümpf πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Βοήθεια για την Ελλάδα» παρέδωσε την αποστολή και εκ μέρους της  «Ελληνικής Εταιρείας Αυστρίας» στον Γενικό Διευθυντή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως,  κ. Παναγιώτη Ζαρμπαλά, ο οποίος και ευχαρίστησε για την βοήθεια.

Ο κ.  Erwin Schrümpf,  ενημερώθηκε για τις περαιτέρω ανάγκες του Νοσοκομείου.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως – το μεγαλύτερο Δημόσιο Νοσοκομείο της Περιφέρειας Πελ/σου – είχε ιδρυθεί με πρωτοβουλία των Αρκάδων Αμερικής, είχε παραδοθεί πριν χρόνια στο Ελληνικό Κράτος με συμβολικό ενοίκιο 1 € και συνεχίζει να στηρίζεται από την Παναρκαδική  Ομοσπονδία Αμερικής.

Στις φωτογραφίες , μέσα στο κείμενο εθελοντές φορτώνουν  το ιατρικό υλικό στο φορτηγό με το οποίο μεταφέρθηκε στην Ελλάδα.