Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας”!

-Πως τα ευρήματα του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη ταρακούνησαν τα μεγάλα κέντρα αποφάσεων των ΗΠΑ, αναγκάζοντάς τα να αναθεωρήσουν την υποστήριξή τους απέναντι στους πλαστογράφους της Ιστορίας!

-Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ελληνισμό να διαλύσει τελειωτικά ανθελληνικά σχέδια της παραχάραξης της ελληνικής Ιστορίας και της εδραίωσης μιάς ψευδούς θεωρίας περί σλαβικής καταγωγής των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

 

Γράφει ο δημοσιογράφος-ερευνητής, Ευθύμιος Χατζηϊωάννου

 

Εντυπωσιακή στροφή υπέρ της αποκατάστασης της ιστορικής πραγματικότητας και υπέρ των δικαίων του Ελληνισμού, πραγματοποίησε η Εθνική Γεωγραφική Εταιρεία των ΗΠΑ, η παγκοσμίως γνωστή “National Geographic”, που εκδίδει το παγκοσμίως γνωστό επιστημονικό περιοδικό “The National Geographic Magazine” (πρώην “National Geographic”)!

Η στροφή αυτή έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια, που προσπαθούν κατάφωρα, εδώ και πολλά χρόνια, να διαστρεβλώσουν οι εχθροί της πατρίδας μας για να υλοποιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια σε βάρος του Ελληνισμού, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Έτσι, ενώ στο παρελθόν η Εθνική Γεωγραφική Εταιρεία των ΗΠΑ δημοσίευε χάρτες, που χαρακτήριζαν ως “Μακεδονία” το κρατίδιο των Σκοπίων, τώρα, ανασκευάζοντας πλήρως τις ανθελληνικές και ανιστόρητες θέσεις της, προχώρησε στην απόλυτη δικαίωση του Ελληνισμού και στην πιο ανέλπιστη παγκόσμια προβολή της ελληνικότητας της Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Και αυτό το έκανε μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των ΗΠΑ,επηρεάζοντας έτσι την πολιτική, οικονομική, στρατιωτική και πολιτισμική ελίτ της Αμερικής, αποστομώνοντας με τον τρόπο αυτόν τους Σκοπιανούς και τους υποστηρικτές τους και καταρρίπτοντας την προπαγάνδα και τις γελοίες θεωρίες τους.

 

Με την παρουσίαση των μοναδικών εκθεμάτων του απαράμιλλου ελληνικού πολιτισμού, με ιστορία τουλάχιστον 5.000 ετών, καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται, εκτός των άλλων, η αναμφισβήτητη ελληνικότητα της Μακεδονίας!

 

Συγκεκριμένα, η “National Geographic” φιλοξένησε στο ίδιο, το διεθνούς αίγλης Μουσείο της, στην Ουάσινγκτον, την πρωτόγνωρη για τα αμερικανικά δεδομένα, Έκθεση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: “Οι Έλληνες από τον Αγαμέμνονα μέχρι τον Μέγα Αλέξανδρο”!

Η Έκθεση αυτή, με τον αποστομωτικό της τίτλο για τους πλαστογράφους της Ιστορίας και τους κάθε είδους υποστηρικτές τους, ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και διήρκεσε έως τις 10 Οκτωβρίου του 2016, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατονταδες χιλιάδες ανθρώπους να θαυμάσουν από κοντά τους μοναδικούς ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, που συμπεριελάμβανε.

Με την μοναδική αυτή εμπλουτισμένη Έκθεση, που ταξίδεψε νωρίτερα και σε Μουσεία του Καναδά, η “National Geographic” πραγματοποίησε, μέσα από 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικά ευρήματα, μια εξαιρετική παρουσίαση στοιχείων του απαράμιλλου ελληνικού πολιτισμού, με ιστορία τουλάχιστον 5.000 ετών, μέσα από τα οποία, εκτός των άλλων, καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Τα εκθέματα προέρχονταν από εικοσιδύο ελληνικά Μουσεία, και πολλά από αυτά τα εκθέματα δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν, έξω από την χώρα μας!

 

Τα ευρήματα του τύμβου Καστά της Αμφίπολης ταρακούνησαν όλα τα ξένα κέντρα και τα δίκτυα, αναγκάζοντάς τα να αναθεωρήσουν την ανθελληνική τους στάση!

 

Έτσι, ο μοναδικός ιστορικός και πολιτισμικός μας θησαυρός και ιδιαίτερα ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα της Μακεδονίας, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο, διαλύοντας το σκότος της άγνοιας και της παραπλάνησης και αποκαθιστώντας την αλήθεια και τα δίκαια του Ελληνισμού!

Πίσω, όμως, από όλα αυτά, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και πίσω από την ελπίδα, την χαρά και την υπερηφάνεια, που νοιώσαμε σαν Έλληνες, έπονται μεγάλα και εύλογα ερωτήματα: “Γιατί, άραγε, άλλαξε έτσι η στάση της αμερικανικής National Geographic”; “Τί συνέβαλε τόσο πολύ, ώστε να αρχίσει η ραγδαία ανατροπή και η γελοιοποίηση των σκοτεινών, ανθελληνικών σχεδίων της παραχάραξης της ελληνικής Ιστορίας και της εδραίωσης μιάς ψευδούς θεωρίας περί σλαβικής καταγωγής των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου”;

Είναι σαφές, ότι η απάντηση στα ερωτήματα αυτά έχει μεγάλη σχέση με τα ευρήματα του τύμβου Καστά της Αμφίπολης!

Και αυτό, επειδή τα ευρήματα στην Αμφίπολη, χάρη στην προσπάθεια της διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους,ταρακούνησαν όλα τα ξένα κέντρα αποφάσεων και τα δίκτυα, τα συμφέροντα των οποίων εδρεύουν στις ΗΠΑ, από όπου επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο, αναγκάζοντάς τα να αναθεωρήσουν την ανθελληνική στάση τους!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και τον εξευτελισμό των πλαστογράφων έχει ήδη αρχίσει, καθώς τα σχέδιά τους καταρρέουν!

 

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο της παγκόσμιας επιστημονικής γελοιοποίησης, αλλά και της κατάρρευσης του κύρους τους, σε περίπτωση, που θα συνέχιζαν να δείχνουν εμμονή στην ανοχή και την υποστήριξη της ιστορικής πλαστογράφησης εκ μέρους των Σκοπίων, τα κέντρα και τα δίκτυα αυτά αναγκάστηκαν να κάνουν στροφή 180 μοιρών!

Αποφάσισαν, δηλαδή, να ποντάρουν, πλέον, στην ιστορική πραγματικότητα και στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα,και όχι στα ψέματα και στις σκοπιμότητες των διεθνών εξουσιαστών, που πασχίζουν να επηρεάζουν και να καθοδηγούν με τα σχέδιά τους, την εκάστοτε αμερικανική εξωτερική πολιτική και, κατ’ επέκταση, την στάση των περισσοτέρων κρατών του κόσμου.

Σ’ αυτό συνέβαλε, βέβαια, και η εξαιρετική δραστηριοποίηση της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, που με εύστοχες και συντονισμένες ενέργειες, όπως ήταν η πρόσφατη εκστρατεία για την ευρεία δημοσιοποίηση του προβλήματος και η άσκηση πιέσεων στα αμερικανικά και στα διεθνή κέντρα πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων, ευαισθητοποίησε τον πολιτικό κόσμο και την Κοινή Γνώμη στις ΗΠΑ για το ζήτημα αυτό.

Έτσι, λοιπόν, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και τον εξευτελισμό των πλαστογράφων έχει ήδη αρχίσει, καθώς τα σχέδιά τους αυτά για την προώθηση της παραχάραξης της Ιστορίας και την επιβολή των ανιστόρητων θεωριών τους για τους Ψευδομακεδόνες, καταπίπτουν!

 

“Είναι αδύνατον να χαθεί η υπόθεση της Μακεδονίας! – Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας”!

 

“Το ψέμα εχει κοντά ποδάρια”, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και αυτό επιβεβαιώνεται γι’ ακόμη μια φορά!

Να, λοιπόν, που οι εξελίξεις αναγκάζουν την πολιτική των ΗΠΑ να αλλάξει και αυτή, με την σειρά της, κατεύθυνση και επιλογή.

Μάλιστα, η αλλαγή ξεκινά από την κορυφή της ηγεσίας των ΗΠΑ, που υιοθετεί, πλέον, ως μπούσουλά της, την αδιάψευστη ιστορική πραγματικότητα!

Η διαπίστωση αυτή, που βασίζεται σε αναμφισβήτητα γεγονότα, δικαιώνει απόλυτα όλους αυτούς, Έλληνες και ξένους, που εδώ και δεκαετίες αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται σθεναρά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την δικαίωση του Ελληνισμού.

Όλοι θυμόμαστε τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη, που υπήρξε από τους πρωτοστάτες του αγώνα αυτού και αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ζωής του για την επίτευξη του ιερού αυτού σκοπού. Ο ίδιος του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι είναι αδύνατον να χαθεί η υπόθεση της Μακεδονίας!!! Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας! Διότι θα είναι αντιληπτά, ακόμη και από επιστήμονες με στοιχειώδη μόλις γνώση!.. Είμαι τελικά αισιόδοξος! Ας το καταλάβει ο κόσμος, να αγωνιστεί”!

Τώρα, λοιπόν, οι εξελίξεις αυτές έρχονται να τον δικαιώσουν!

 

Τώρα υπάρχει η ευνοϊκή συγκυρία, αλλά και η κατάλληλη ευκαιρία για την επιτυχία του ιερού σκοπού μας!

 

Ωστόσο, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια και να διαλυθεί εξολοκλήρου η πλάνη, που δημιούργησαν διεθνώς οι ύπουλοι εχθροί και παραχαράκτες της Ιστορίας, θα χρειαστεί ακόμη αρκετός χρόνος.

Προπαντός, όμως, θα χρειαστεί τώρα να εντείνουμε, ως Έλληνες, κληρονόμοι και θεματοφύλακες της Ιστορίας και του πολιτισμού μας, τον αγώνα μας και τις συντονισμένες μας προσπάθειες, από όποια θέση κι’ αν βρισκόμαστε, έτσι ώστε να υπερασπισθούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τα δίκαιά μας, μέχρι να εδραιωθεί η ολοκληρωτική επικράτηση της ιστορικής αλήθειας, που θα βάλει ταφόπλακα στις επιβουλές και στα άνομα σχέδια των υπονομευτών μας.

Οι καταιγιστικές αλλαγές, που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και τα εκθαμβωτικά ευρήματα, που αποκαλύπτονται συνεχώς από την αρχαιολογική έρευνα στην ιερή γη της Μακεδονίας, αλλά και άλλων περιοχών, αποτελούν για την Ελλάδα, περισσότερο μια ευνοϊκή συγκυρία, για την επιτυχία αυτού του ιερού σκοπού, όσο κι’ αν αυτό φαίνεται παράδοξο! Μπορεί, μεν, η χώρα μας να βιώνει σήμερα μια από τις πιό δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, εξαιτίας της μεγάλης κρίσης και των αφόρητων πιέσεων, που δέχεται, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας πτοήσει και να μας αναγκάσει να απεμπολήσουμε τα δίκαιά μας, ιδιαίτερα τώρα, που δημιουργείται η κατάλληλη ευκαιρία. Ας μην την χάσουμε, λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ