Με αφορμή την κοπή της πίτας της για τους δημοσιογράφους, η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican,  για τρίτη χρονιά, τίμησε δύο δημοσιογράφους για τον εποικοδομητικό ρόλο τους στον γραπτό κυρίως τύπο.

Φέτος από την εταιρία τιμήθηκαν ο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος, γνωστός από την τριακονταετή θητεία του στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»και σε αλλά μέσα μαζικής επικοινωνίας και ο Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης του περιοδικού «Ασφαλιστικό Ναι» και της εφημερίδας «New Deal”, η οποία κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή.

Αναφερόμενος στους δύο δημοσιογράφους, ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Δημ. Σχέσεων και Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου της Interamerican, υπογράμμισε το ήθος και την εγκυρότητα των αναλύσεών τους και έκανε ειδική μνεία στο συγγραφικό τους έργο.

Αναφέρθηκε έτσι στο τελευταίο βιβλίο του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου «Ακατάλληλον για στρουθοκαμήλους», στο οποίο ο συγγραφέας του περιγράφει την πορεία και το έργο του διευθυντή του περιοδικού «Οικονομικός Ταχυδρόμος» Γιάννη Μαρίνου.

Από την πλευρά του ο Αθ. Παπανδρόπουλος ευχαρίστησε τον Όμιλο της Interamerican και τόνισε ότι είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της οικονομικής ζωής της χώρας στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλισης και της υγείας.Ενας τομέας ο οποίος κατα τον ομιλητή, αν δεν ενισχυθεί με την συμμετοχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ,πολύ σύντομα θα καταρρεύσει.

Το κοινωνικό έργο του Ομίλου τόνισε από την πλευρά του  ο Ευάγγελος Γ. Σπύρου, ο οποίος στα πρώτα του βήματα υπήρξε και μέλος του προσωπικού της Interamerican

Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσε στους δύο δημοσιογράφους ο κ. Γ.Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου στην Ελλάδα.