Του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Τελικά υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Δ΄ Τακτικού Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού. Αυτά ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στην συνάντηση που είχε μαζί του ο Γ.Γ. του ΠΣΗΕ κ, Λευτέρης Δημητρίου, στις 4 Απριλίου 2017.

Στην συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δημητρίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο για μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με το ΠΣΗΕ, ήτοι: Οργανωτική δομή και τρόπος λειτουργίας του, δραστηριότητες και διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά του ΠΣΗΕ ανά την Οικουμένη και τη Β. ΄Ηπειρο, τις θεματικές ενότητες των προηγουμένων Συνεδρίων και την προετοιμασία του Δ΄ Συνεδρίου.

Ο κ. Πρόεδρος από την πλευρά του μετά χαράς ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να θέσει τις εργασίες του Δ΄ Τακτικού Συνεδρίου υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το ΠΣΗΕ θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας και θα την ενημερώνει συνεχώς για την προετοιμασία και το τελικό πρόγραμμα του Δ΄Συνεδρίου.

 

 

Σπύρος Κωσταδήμας

Υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ