Υποτροφίες σε ένδεκα νέους, πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών χορήγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησής των στα Πανεπιστήμια της χώρας.arxiepiskopiki
Τους ένδεκα φοιτητές συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, ο οποίος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητας να προσφέρουν στους νεοεισαχθέντες φοιτητές οικονομική ενίσχυση για να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της πρώτης περιόδου. Παρόντες ήσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης, ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου γραφείου του Μακαριωτάτου Αρχιμ. π.Χρυσόστομος Παπαθανασίου και ο Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας Πρωτοπρ. π. Αντώνιος Καληγέρης.
Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις Σχολές και τα Τμήματα, που έχουν εισαχθεί. «Είμαστε κοντά σας και σας σκεφτόμαστε» τόνισε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στους υπότροφους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες, «πρόκειται για ελάχιστη οικονομική ενίσχυση, μια συμβολική ευλογία, αλλά δείχνει, ότι σας σκεφτόμαστε και είμαστε κοντά σας».
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος προσέφερε και ένα βιβλίο ως δώρο προς τους υπότροφους..
(πηγή: Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων)